Ο Βαλβέρδε πάει να κάνει νέο "χουνέρι" στην Ρόμα!

Λίγο καιρό μετά την "αρπαγή" του Μάλκομ μέσα από τα χέρια της Ρόμα, η Μπαρτσελόνα κοντράρεται εκ νέου με τους Ρωμαίους στην προσπάθειά της να κλείσει τον παίκτη που θα είναι μπακ-απ του Σουάρες!

Sassuolo's Domenico Berardi celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Torino, at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, April 19, 2015. (AP Photo/Marco Vasini)
Sassuolo's Domenico Berardi celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Torino, at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, April 19, 2015. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Το έχει φαίνεται η μοίρα της Ρόμα να πέφτει πάνω στην... Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά της να κάνει δικούς της παίκτες που θα ενισχύσουν την επιθετική της γραμμή.

Πριν από λίγο καιρό οι "μπλαουγκράνα" άφησαν στα κρύα του λουτρού τους Ρωμαίους καθώς την ώρα που οι δεύτεροι περίμεναν τον Μάλκομ της Μπορντό να μπει στο αεροπλάνο για την ιταλική πρωτεύουσα ο παίκτης προτίμησε την βελτιωμένη πρόταση των νταμπλούχων Ισπανίας, και τώρα οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για νέο... πυγμαχικό αγώνα!

Sassuolo's Domenico Berardi celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Genoa and Sassuolo, at Genoa's Luigi Ferraris Stadium, Italy, Sunday, Jan 18, 2015. (AP Photo/Tano Pecoraro)
Sassuolo's Domenico Berardi celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Genoa and Sassuolo, at Genoa's Luigi Ferraris Stadium, Italy, Sunday, Jan 18, 2015. (AP Photo/Tano Pecoraro) AP PHOTO/TANO PECORARO

Μήλον της έριδος αυτή τη φορά ο Ντομένικο Μπεράρντι, με τον 24χρονο επιθετικό της Σασουόλο να είναι εδώ και καιρό στο ραντάρ του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, αλλά τις πληροφορίες από την Καταλωνία να αναφέρουν πως η "Μπάρσα" είναι έτοιμη για νέα αρπαγή!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport", η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδει έχει αποφασίσει να κάνει κίνηση για τον παίκτη (68 γκολ και 46 ασίστ είναι ο απολογισμός του σε 196 επίσημα ματς με την Σασουόλο), με τον παίκτη να θεωρείται ως ο ιδανικός για να αποτελέσει την εναλλακτική λύση πίσω από τον Λουίς Σουάρες.

Το ίδιο μάλιστα μέσο συμπληρώνει πως η μετακίνηση του Μπεράρντι στο "Καμπ Νόου" θα κοστίσει γύρω στα 30.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα, η οποία διατηρεί άψογες σχέσεις με τους "νεροβέρντι"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK