Ο Βαρβέρδε κράτησε παίκτη με αύξηση ρήτρας... 1200%!

Μετά τον Ζεράρ Πικέ η Μπαρτσελόνα ανανέωσε το συμβόλαιο ενός ακόμα βασικού ποδοσφαιριστή με μία διαφορά. Υπό τον φόβο των Αράβων, αφού την πάτησαν ήδη μία φορά, αύξησαν τη ρήτρα του κατά 1200%!

Όπως φαίνεται οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν ένα μεγάλο κακό και ένα αντίστοιχο καλό όταν "έκλεψαν" τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα. Κακό γιατί χάθηκε ο παίκτης, ενώ καλό γιατί πλέον οι κορυφαίοι σύλλογοι βάζουν τεράστιες ρήτρες στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους έτσι ώστε να μην έχουμε νέους... "Νεϊμάρ".

Πρώτος-πρώτος πήρε σειρά ο Ερνέστο Βαλβέρδε που ανανέωσε το συμβόλαιο του Ζεράρ Πικέ, ενώ σειρά πήρε και ο Σέρχι Ρομπέρτο. Στον 25χρονο δεξιό οπισθοφύλακα μάλιστα, η Μπάρτσα έβαλε ρήτρα 500.000.000€! Που είναι το περίεργο;

Η προηγούμενη ήταν μόλις... 40.000.000€! Είπαμε, οι Άραβες έβαλαν φιτιλιές και πλέον θα βλέπουμε... διαστημικές ρήτρες σε παίκτες που δεν θεωρούνται από το πάνω(-πάνω) ράφι.

AP Photo/Manu Fernandez

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".