Οι τρεις αντί-Νεϊμάρ του Βαλβέρδε

Όσον πλησιάζει ο Νεϊμάρ στην Πάρι, τόσο η Μπαρτσελόνα αυξάνει το... σκάουτινγκ για την εύρεση του καταλληλότερου αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Αγγλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχει τσεκάρει στο μπλοκάκι του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures as he poses upon his arrival at the club's office at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 31, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures as he poses upon his arrival at the club's office at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 31, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τα βρετανικά μίντια θεωρούν πως ο Νεϊμάρ Τζούνιορ πολύ σύντομα θα γίνει παίκτης της Παρι και η Daily Mirror αποκαλύπτει τους τρεις ποδοσφαιριστές που ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οργανισμός Μπαρτσελόνα θεωρούν πως μπορούν να πάρουν τη θέση του Βραζιλιάνου στην επίθεση... φωτιά της καταλανικής ομάδας.

Και τρεις περιπτώσεις αφορούν παίκτες που παίζουν στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο επικρατέστερος όλων ο Φελίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ μαζί με άλλες δύο εναλλακτικές, αλλά πολύ δυνατές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, ο αμέσως επόμενος από τον συμπατριώτη του Νεϊμάρ είναι ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι. Ο Βέλγος έχει ξεκαθαριστεί από τους "Μπλε" ότι δεν πωλείται αλλά με τα χρήματα που θα πάρει η Μπάρτσα εφόσον ο Νεϊμάρ μετακομίσει στο Παρίσι όλα είναι πιθανά.

Τρίτος στη λίστα και όνομα έκπληξη είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Άγγλους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 21χρονο άσο της Τότεναμ Ντέλε Άλι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται στη θέση του Νεϊμάρ, αλλά από τους Άγγλου φαίνεται ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να τον αποκτήσει καθώς πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο, πανάκριβο που η μεταγραφή του θα κάνει αίσθηση στην ποδοσφαιρική κοινωνία.

Σχετικά με την ονοματολογία γύρω από τον αντί-Νεϊμάρ έχουν ακουστεί πολλά ονόματα με κυρίαρχα αυτά τον Κουτίνιο, Εμπαπέ όμως μέχρι να πουληθεί ο Βραζιλιάνος στην Παρί, στην Καταλανία δεν... κινείται τίποτα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK