Οταν ο Βιδάλ "συναντά" τον Δαλάι Λάμα!

O Aλέις Βιδάλ δεν παίζει εσχάτως στην Μπαρτσελόνα. Ισως γι' αυτό επιστράτευσε μερικές ρήσεις του Δαλαϊ Λάμα για να τονώσει το ηθικό του ή πιθανώς να στείλει κάποια μηνύματα εκεί που θέλει.

Αγνωστο αν ο Αλέις Βιδάλ είναι ή όχι βουδιστής. Αγνωστο επίσης αν έχει απογοητευεί τόσο από τον παραγκωνισμό του στην Μπαρτσελόνα που αποφάσισε να αλλάξει θρήσκευμα για να διαφορποιήσει την τύχη ή και το κάρμα του.

Πάντως μία ημέρα μετά το παιχνίδι της Μπάρτσα με τη Μάλαγα (κατά το οποίο αν και επέστρεψε στην αποστολή δεν αγωνίστηκε) ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού φρόντισε να αναρτήσει πέντε γνωστές φράσεις του Δαλάι Λάμα, του πνευματικού ηγέτη του Βουδισμού.

Ιδού

Οταν μιλάς, επαναλαμβάνεις μόνο αυτά που ήδη ξέρεις. Αλλά όταν ακούς, ίσως μάθεις κάτι καινούργιο.

Η αρχική προτεραιότητα στη ζωή είναι να βοηθάς τους άλλους αλλά αν δεν μπορείς να τους βοηθήσεις, τουλάχιστον μην τους κάνεις ζημιά.

Να έχει στα υπόψιν ότι τα μεγάλα επιτεύγματα συνεπάγονται μεγάλα ρίσκα.

Αν το μυαλό σας είναι απασχολημένο με θετικές σκέψεις, τότε είναι δύσκολο για το σώμα να αρρωστήσει...

Τώρα αν με όλα αυτά ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!