Ούτε καν σκέφτεται La Liga χωρίς Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!

Η Καταλωνία κήρυξε την ανεξαρτησία της όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να φανταστεί ένα ισπανικό πρωτάθλημα στο οποίο δεν θα αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα. Διαβάστε τι δήλωσε.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde holds a ball as he attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde holds a ball as he attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της καταλανικής Βουλής να ψηφίσει υπέρ της κήρυξης της ανεξαρτησίας της Καταλωνίας από την Ισπανία, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (ενόψει του Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα) και εκεί επιχείρησε να... ντριμπλάρει.

"Παρακολουθώ αυτά που συμβαίνουν στην στην καταλανική πολιτική σκηνή και έχω τη γνώμη μου. Πάντως προσπαθώ να επικεντρώνομαι στα αθλητικά θέματα. Όσον αφορά στην κατάσταση στην Καταλωνία δεν ξέρω πως θα τελειώσει όλο αυτό, κάθε μισή ώρα μπορεί να έχουμε κάποια αλλαγή. Θα δούμε τι θα συμβεί", δήλωσε ο "Τσινγκούρι", για να προσθέσει:

"Μέχρι στιγμής μιλάμε για υποθέσεις και σκέψεις ενώ εγώ προτιμώ να συγκεντρωθώ στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πως το Σάββατο έχουμε παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο".

Όσον αφορά στην προσεχή αντίπαλο της πρωτοπόρου "Μπάρσα", που είναι μάλιστα η ομάδα που αποτέλεσε την ποδοσφαιρική στέγη του Βαλβέρδε την περασμένη τετραετία, απάντησε: "Είναι πολύ δυνατή στο Σαν Μαμές, όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και πολλά χρόνια. Βάζει πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της με τη βοήθεια του κοινού της. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK