Παίρνει δύο... Νεϊμάρ και αλλάζει όνομα στο γήπεδο η Μπάρτσα!

Η Μπαρτσελόνα έψαχνε χρήματα για να ανακατασκευάσει το γήπεδό της και μάλλον τα βρήκε. Θα χρειαστεί όμως μία ιστορική θυσία για να προχωρήσει το έργο. Πολλοί ίσως και να ξενερώσουν αν τελικά η διοίκηση της Μπάρτσα πει το "ok" στην πρόταση που της έγινε.

"Καμπ Νόου", ένα ιστορικό γήπεδο, ένα όνομα μία ιστορία που λέμε. Ωστόσο δεν αποκλείεται στις ημέρες μας μία πρόταση από "χρυσή" εταιρία να... καταπιεί το μύθο.

Φαντάζεστε η έδρα της Μπάρτσα να πάψει να λέγεται "Καμπ Νόου"; Φανταστείτε το γιατί δεν αποκλείεται καθόλου το "καμάρι" της Καταλονίας να ονομαστεί: "Grifols Arena".

Στο Radio Catalunya μεταδόθηκε πως η συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία έχει κάνει πρόταση ύψους 400.000.000 ευρώ για να αγοράσει το όνομα του γηπέδου της Μπαρτσελόνα.

Στην Μπάρτσα φέρονται να σκέφτονται σοβαρά την προσφορά, διότι αναζητούσαν 600.000.000 ευρώ για να προχωρήσουν το πρότζεκτ της ανακατασκευής του "Καμπ Νόου" ή όπως μπορεί να λέγεται στο μέλλον.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, File

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.