Μέσι: "Πεπ γύρνα πίσω"

Ο Λιονέλ Μέσι τηλεφώνησε στον Γκουαρδιόλα μετά την ήττα σοκ της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι με 4-0, ζητώντας απεγνωσμένα τον επαναπατρισμό του αγαπημένου του προπονητή.

Μέσι: "Πεπ γύρνα πίσω"


Μία επιστροφή στο σπίτι του θα μπορούσε να σχεδιάζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο λόγος; Τον θέλει πίσω ο Μέσι! Στην αποκάλυψη αυτή, προχώρησε σε δημοσίευμά της η The Sun, σύμφωνα με το οποίο ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν μπορεί να “ξεκολλήσει” από τον παλιό του προπονητή, με τον οποίο φέρεται να έχει κρατήσει επαφή από το 2012 που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

Όπως φαίνεται, η ήττα με 4-0 από την PSG και ο κίνδυνος πλέον αποκλεισμού από τη φάση των 8 του Champions League, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Καταλανούς, που πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση του διαδόχου του Λουίς Ενρίκε, με τις φήμες να οργιάζουν. Ο πεντάκις κάτοχος της χρυσής Μπάλας, κάλεσε προσωπικά τον Πεπ και του ζήτησε να σκεφτεί μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο Καμπ Νου, καθώς θεωρεί πως είναι ο μόνος που μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και την ομάδα στην επιτυχημένη πορεία που είχε υπό τις οδηγίες του. Επιμένει μάλιστα πως ο Λουίς Ενρίκε έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ρήγμα στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα.

Η αλλαγή προπονητή μοιάζει ως μία μη αναστρέψιμη επιλογή για την ομάδα της Καταλονίας, με τον 29χρονο σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει σημαντική βαρύτητα ο λόγος του στην επιλογή του νέου τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK