Πήρε θέση για τα "Panama Papers" ο Μέσι

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του Λιονέλ Μέσι στην υπόθεση των Panama Papers εξέδωσε η οικογένεια του Αργεντινού.

Πήρε θέση για τα "Panama Papers" ο Μέσι
ALEX CAPARROS

Ένα πελώριο κύμα αποκαλύψεων έσκασε το απόγευμα της Κυριακής (3/4). Μία παγκόσμια έρευνα έφερε στην επιφάνεια εκατομμύρια έγγραφα, γνωστά και ως Panama Papers, που δείχνουν ότι αρχηγοί κρατών, επιχειρηματίες, διασημότητες αλλά και εγκληματίες χρησιμοποιούν ως κρησφύγετο φορολογικούς παραδείσους.

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι εντοπίστηκε επίσης στα έγγραφα, ωστόσο η οικογένεια του Αργεντινού, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα (4/4) διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του άσου της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση.

"Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία από τις πράξεις που του προσάπτονται, είναι ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο φοροδιαφυγής και ακόμη ένα δίκτυο ξεπλύματος χρήματος", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζεται πως η οικογένεια Μέσι θα κινηθεί νομικά κατά των Μέσων που έκαναν τις αποκαλύψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα Panama Papers "ξεσκεπάζουν" την offshore του Μέσι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK