Ποια Σακίρα; Μόνο... Μπαρτσελόνα για Πικέ!

Την ώρα που τα φουντώνουν τα σενάρια περί χωρισμού τους, η Σακίρε εγκωμίασε τον Πικέ και ξεκαθάρισε πως ο μεγάλος έρωτας του Καταλανού σέντερ μπακ ήταν και είναι η Μπαρτσελόνα!

Colombian singer Shakira gestures during a panel at the World Economic Forum in Davos, Switzerland, Tuesday, Jan. 17, 2017. (AP Photo/Michel Euler)
Colombian singer Shakira gestures during a panel at the World Economic Forum in Davos, Switzerland, Tuesday, Jan. 17, 2017. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

"Η οικογένειά μου είναι στο κέντρο του κόσμου. Ο Πικέ; Η καρδιά του χτυπάει για την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους λίγους παίκτες που γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ και ο οποίος κουβαλάει μέσα του την ιδεολογία της Μπαρτσελόνα.

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ούτε τα χρήματα ούτε κάτι άλλο στον κόσμο μπορεί να τον αγοράσει", τόνισε η Κολομβιανή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, ερωτηθείς για τον 30χρονο στόπερ της "Μπάρσα", και πρόσθεσε:

Ποια Σακίρα; Μόνο... Μπαρτσελόνα για Πικέ!

"Η πίστη και η αφοσίωσή του είναι όλη για την Μπαρτσελόνα. Έχει γίνει θεσμός αυτής της ομάδας. Είναι δύσκολο να βρεις τέτοιο παίκτη επειδή σε έναν βαθμό οι ποδοσφαιριστές είναι μισθοφόροι και πηγαίνουν από τη μία ομάδα στην άλλη".

Σημειώνεται πάντως πως ο Πικέ παρακολούθησε το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός από τις εξέδρες του "Παλάου Μπλαουγκράνα" έχοντας συντροφιά το γιο του αντί για την Σακίρα, με την τραδουδίστρια να βρίσκεται αυτή την εποχή σε διεθνή περιοδεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK