Ποιο "7 στα 7"; Ο Βαλβέρδε μίλησε για το σοκ του άδειου γηπέδου!

H Μπαρτσελόνα καλπάζει στο πρωτάθλημα όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε ελάχιστα στο ματς με την Λας Πάλμας και μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία του άδειου "Καμπ Νόου".

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde waves to the crowd prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde waves to the crowd prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το σημερινό (1/10) δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια στους δρόμους της Βαρκελώνης και η Μπαρτσελόνα πήρε την δύσκολη απόφαση -από τη στιγμή που πιεζόταν από την ισπανικη διοργανώτρια αρχή να αγωνιστεί- να παίξει κόντρα στην Λας Πάλμας σε ένα "Καμπ Νόου" κεκλεισμένων των θυρών.

Ποιο "7 στα 7"; Ο Βαλβέρδε μίλησε για το σοκ του άδειου γηπέδου!

Παρά το γεγονός ότι επιβλήθηκε 3-0 (δύο γκολ ο Μέσι) και έκανε το "7 στα 7" (ρεκόρ για το σύλλογο) που την κράτησε μόνη και με διαφορά στην κορυφή, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε ελάχιστα για τον αγώνα αφού στάθηκε σχεδόν αποκλειστικά στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

"Τέτοια κατάσταση δεν έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου. Ο σύλλογος προσπάθησε να πετύχει την αναβολή του αγώνα όμως δεν κατέστη δυνατόν και έτσι ο σύλλογος πήρε την απόφαση να κατέβει η ομάδα στο γήπεδο μέσα σε μία δύσκολη κατάσταση.

Ποιο "7 στα 7"; Ο Βαλβέρδε μίλησε για το σοκ του άδειου γηπέδου!

Μέχρι και λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα δεν ξέραμε αν θα παίζαμε, μέχρι που κατέβηκε ο πρόεδρος στα αποδυτήρια, συζητήσαμε και στο τέλος πήραμε μαζί με την διοίκηση την απόφαση να κατεβούμε", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαλβέρδε, και πρόσθεσε:

"Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ήταν δύσκολο για μας να μπούμε στον αγώνα και μας έλειπαν τα πάντα. Σιγά σιγά, στο δεύτερο μέρος, μπορέσαμε να παίξουμε. Η εικόνα με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να παίζουν στο άδειο Καμπ Νόου ήταν πολύ δυνατή".

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 3-0

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK