Πρόλαβε την Παρί και έριξε "βόμβα" με Νεϊμάρ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν έτοιμη να δώσει μέχρι και 220.000.000 ευρώ για τον Νεϊμάρ όμως ο Βραζιλιάνος υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί!

Πρόλαβε την Παρί και έριξε "βόμβα" με Νεϊμάρ!

Καλύτερο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική τους εβδομάδα δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ισπανίας να ανακοινώνει επίσημα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως ο Νεϊμάρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο την ερχόμενη Παρασκευή (21/10) που θα τον κρατήσει μέχρι το 2021 στο "Camp Nou".

Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση οι "μπλαουγκράνα" καπαρώνουν τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό (ανήκει στο σύλλογο από το 2013) και απομακρύνουν οριστικά τον κίνδυνο της Παρί Σεν Ζερμέν από το κατώφλι τους, με τους Παριζιάνους να φημολογείται το τελευταίο διάστημα πως ετοίμαζαν πρόταση για τον παίκτη άνω των 200.000.000 ευρώ!

Πρόλαβε την Παρί και έριξε "βόμβα" με Νεϊμάρ!

Το σίγουρο είναι πως ο Νεϊμάρ αποδέχτηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για επέκταση της συνεργασίας τους (το υπάρχον συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το 2018) έχοντας εξασφαλίσει αύξηση των αποδοχών του, που αυτή τη στιγμή είναι της τάξης των 16.000.000 ευρώ ετησίως.

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα πριν "βόμβα" με Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα έκλεισε και τυπικά το σήριαλ της παραμονής του Χαβιέρ Μαστσεράνο, με τον Αργεντινό διεθνή μεσοαμυντικό να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς ως το 2019,

ΤΑ TWEETS ΓΙΑ ΜΑΣΤΣΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΕΪΜΑΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK