Πρόταση για Ινιέστα κι από άλλη... ποδοσφαιρομάνα χώρα

Η Ιαπωνία και η Κίνα δεν αποτελούν τους μοναδικούς πιθανούς προορισμούς για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Αντρές Ινιέστα. Ποια η τρίτη... νύφη που ζητάει για γαμπρό τον Καταλανό και ενδεχομένως τον οδηγήσει στα χνάρια ενός παλιού συμπαίκτη του.

Πρόταση για Ινιέστα κι από άλλη... ποδοσφαιρομάνα χώρα
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το μέλλον του Αντρές Ινιέστα εξακολουθεί να παραμένει... θολό. Το μόνο, ωστόσο, που εξακολουθεί να θεωρείται βέβαιο είναι πως η επόμενη σεζόν θα τον βρει μακριά από τη Βαρκελώνη.

Οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει κλείσει στην Κινέζικη Τσονγκίνγκ Λιφάν, τα πράγματα όμως ήρθαν "τούμπα" όταν μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης τους και ηιΙαπωνική Βίσελ Κόμπε η οποία φέρεται να τον... χρύσωνε με 25.000.000 ευρώ το χρόνο, για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών

"Πάρτι εκατομμυρίων" χωρίς τα... πετροδόλαρα των Αράβων γίνεται; Δεν γίνεται! Όπως υποστηρίζει λοιπόν, η Αλ Σαρκ, εφημερίδα από το Κατάρ, μια μεγάλη ομάδα της χώρας έχει μπει δυνατά στην κούρσα της διεκδίκησης του 34χρονου Ισπανού και παρουσιάζεται έτοιμη να τον δελεάσει με μια πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Μένει να δούμε αν ο Ινιέστα θα ακολουθήσει τα χνάρια του Τσάβι που το το 2015 έκλεισε τον κύκλο του στη Μπαρτσελόνα και μετακόμισε στη Ντόχα του Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Σαντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK