Έχασε Μέσι και βαθμούς η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Ράκιτιτς στο 41ο λεπτό του ντέρμπι με την Ατλέτικο στο Καμπ Νου, με τους "ροχιμπλάνκος" να απαντούν με τον Κορέα στο δεύτερο μέρος, γράφοντας έτσι (με το τελικό 1-1) την ιστορία στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Τραυματίας αποχώρησε ο Μέσι.

Έχασε Μέσι και βαθμούς η Μπαρτσελόνα

Οι "μπλαουγκράνα" εξαργύρωσαν με ένα γκολ την καλή παρουσία τους στο πρώτο μέρος, με τον Ινιέστα να στέλνει συστημένη την μπάλα στο κεφάλι του Ράκιτιτς στο 41ο λεπτό, με τον δεύτερο να κάνει το 1-0 με κεφαλιά.

Οι "ροχιμπλάνκος" δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι βρέθηκαν σε ένα καθοριστικό σημείο πίσω στο σκορ και στο 61' απάντησαν με τον Κορέα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Primera Division.

Αυτή ήταν η 2η απώλεια βαθμών για την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, μετρώντας πλέον 10 βαθμούς σε 5 ματς, ενώ η Ατλέτικο με τον βαθμό της ισοπαλίας σκαρφάλωσε στους 9 βαθμούς.

Τραυματίας αποχώρησε ο Μέσι

Τραυματίες αποχώρησαν από το ματς οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπούσκετς για τους γηπεδούχους. Όσον αφορά στην περίπτωση του πρώτου, που απασχολεί και τους περισσότερους, το ιατρικό τιμ έκανε λόγο για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του Αργεντινού σούπερ σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ράμος δεν θα ξελασπώνει πάντα τη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK