Σε οικονομικούς μπελάδες λόγω... τίτλων η Μπαρτσελόνα

Μια ενδεχόμενη δεύτερη κατάκτηση του τρεμπλ βάζει σε μπελάδες την Μπαρτσελόνα, η οποία θα κληθεί να πληρώσει 55.000.000 ευρώ σε μπόνους! Διαβάστε τι αναφέρει η Marca.

Η... υπερκούπωση βάζει σε μπελάδες την Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής έκδοσης της Marca, σε μια ενδεχόμενη δεύτερη κατάκτηση του τρεμπλ, οι "μπλαουγκράνα" θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 55.000.000 ευρώ σε μπόνους.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες περιμένουν ακόμα να τους μοιραστούν 30.000.000 ευρώ για την κατάκτηση του περσινού τρεμπλ (συν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), ενώ σε περίπτωση που επαναλάβουν την επιτυχία και φέτος, θα βάλουν στις τσέπες τους ακόμη 25.000.000 ευρώ.

Όλα αυτά σε μία περίοδο, κατά την οποία η ομάδα ψάχνει πόρους για να αυξήσει τα έσοδά της και να μειώσει κατά περίπου 128.000.000 τα έξοδά της προκειμένου να προχωρήσει με την ανακατασκευή του γηπέδου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μικροί εισβολείς στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!