Σέξι χολιγουντιανή ηθοποιός "επισκέφτηκε" τον Βαλβέρδε

Η Μπαρτσελόνα έκανε... πάρτι το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης κόντρα στην Ρόμα του Κώστα Μανωλά, μπροστά στα μάτια πανέμορφης ηθοποιού με πολλά... χιλιόμετρα στο Χόλιγουντ, που επισκέφτηκε και τις εγκαταστάσεις των "μπλαουγκράνα" (φωτογραφίες).

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
ernesto valverde AP IMAGES

Είναι αλήθεια πως η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ρόμα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, και χρειάστηκε τη βοήθεια δυο αυτογκόλ ( το ένα από τον Κώστα Μανωλά) για να... ξεμπουκώσει και να επικρατήσει με 4-1 των Ιταλών.

Στις εξέδρες του Καμπ Νόου βρέθηκαν πολλά γνωστά πρόσωπα, όμως ένας... έλαμψε περισσότερα από τα άλλα και αναφερόμαστε στην ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου!

Η Αμερικανίδα σταρ όχι μόνο είδε το παιχνίδι, αλλά ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Σίγουρα έφυγε με την καλύτερη των εντυπώσεων...

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK