"Στον αέρα η ανανέωση του Μέσι"

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αφού σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, κινδυνεύει να χάσει τον Μέσι τον Γενάρη ως ελεύθερο!

FC Barcelona's Lionel Messi, looks on during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
messi AP

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Μπαρτομέου είχε κάνει κάποιες δηλώσεις στο ESPN, όπου αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021, όμως δεν θέλουν να βγει απλά μία... ξερή ανακοίνωση, αλλά να υπάρξει ένα ξεχωριστό event μιας και ο παίκτης, ουσιαστικά, θα κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Αυτά τον Ιούλιο, γιατί τον Αύγουστο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Μέσι δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε κανένα συμβόλαιο και πλέον υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ως ελεύθερος τον Γενάρη ( η συμφωνία του είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2018)!

Μένει να φανεί αν ήταν αληθινά τα λεγόμενα του Μπαρτομέου ή αν δέχεται... σκληρό πόλεμο από την... αντιπολίτευση μέσα στην Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK