Τα... πήραν στην Μπάρτσα με τον Νεϊμάρ!

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα κουράστηκαν με το παιχνίδι που παίζει ο Νεϊμάρ παρέα με τον πατέρα-μάνατζερ του και άνοιξαν διάπλατα την πόρτα της εξόδου! Ποιο το σκληρό μήνυμα που μετέφεραν στην πλευρά του Βραζιλιάνου.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Νεϊμάρ έπαθε... Κριστιάνο Ρονάλντο. Ξαφνικά η πλευρά του 25χρονου επιθετικού άρχισε να διαρρέει πως ο παίκτης είναι έτοιμος προς... αποχώρηση, φυσικά δεν υπήρξε καμία διάψευση και πλέον τα δημοσιεύματα/σενάρια έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Όπως αναφέρει το ESPN στην Μπαρτσελόνα έχουν ενοχληθεί αρκετά με τα καμώματα του Βραζιλιάνου και ξεκαθάρισαν στον πατέρα και μάνατζερ του (στον οποίο χρεώνουν πως τον επηρεάζει αρκετά) ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για να προχωρήσουν τόσο στον αντικαταστάτη όσο και σε άλλες μεταγραφές.

Βέβαια μπορεί πριν λίγες ημέρες να τόνιζαν πως ο Νεϊμάρ δεν πωλείται, όμως πλέον η πολιτική έχει αλλάξει και επικρατεί η άποψη: "Στην Μπαρτσελόνα αγωνίζονται μόνο εκείνοι που έχουν υψηλούς στόχους και το θέλουν. Κανείς άλλος".

Μένει να δούμε αν η Παρί Σεν Ζερμέν θα ενεργοποιήσει την... βόμβα των 200.000.000€+ βάζοντας παράλληλα ζόρια και στην UEFA λόγω του financial fair play, που όπως φαίνεται είναι πιο... ελαστικό με τους μεγάλους συλλόγους.

AP Photo/Manu Fernandez