Ταξίδι 10425.33 χιλιομέτρων σε μία εβδομάδα!

Μπορεί οι χορηγοί να είναι πολύτιμοι γιατί φέρνουν (πολλά) χρήματα, παρόλα αυτά οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να κάνουν 10425.33 χιλιόμετρα σε επτά μέρες για να... εισπράξουν τα λεφτά (VIDEO)!

Η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με κολοσσό από το Κατάρ φέρνει στα ταμεία του συλλόγου πολλά εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Βέβαια οι μπλαουγκράνα έχουν και υποχρεώσεις, μία εκ των οποίων είναι να αγωνιστούν τον Δεκέμβριο με την Αλ-Αχλί.

Το παιχνίδι είναι να γίνει στις 13/12/2016 ανάμεσα σε δυο αναμετρήσεις για το ισπανικό πρωτάθλημα (με Οσασούνα και Εσπανιόλ). Έτσι, η Μπάρτσα θα χρειαστεί να κάνει ταξίδια 10425.33 χιλιομέτρων σε διάστημα επτά ημερών!

Σίγουρα δεν θα ταξιδέψουν όλοι οι παικταράδες της ομάδας, αλλά και πάλι η ταλαιπωρία είναι μεγάλη.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.