Τατουάζ με... νόημα μαζί με τη γυναίκα του ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούζο αποφάσισαν αν κάνουν από κοινό ένα τατουάζ με... νόημα στο δεξί τους χέρι. Δείτε το.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι έχει τρέλα με τα τατουάζ. Έχει άλλωστε σχεδόν... γεμίσει το σώμα του τα τελευταία χρόνια.

Τα περισσότερα βέβαια από αυτά που έχει "χτυπήσει" ο Αργεντινός έχουν κι ένα βαθύτερο νόημα. Όπως τα ονόματα των παιδιών του, σημαντικές ημερομηνίες και πρόσφατα ένα τατουάζ αφιερωμένο στη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούζο.

Ο Αργεντινός "χτύπησε" στο δεξί του χέρι μια κορώνα η οποία συμβολίζει την Αντονέλα ως την βασίλισσά του, ενώ η ίδια χτύπησε το τατουάζ αυτό στο ίδιο σημείο για χάρη του... βασιλιά της!

King and Queen @leomessi @antoroccuzzo88 . Credit by @lewan_leo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Barcelona Family(@barca_wags_kids) στις

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.