Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ έχει πλέον πολύ σοβαρά μπλεξίματα με την ισπανική δικαιοσύνη. Ισπανός εισαγγελέας εισηγείται φυλάκιση τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Σάντρο Ροσέλ.

Το δικαστικό σίριαλ με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα το 2013 θα μπορούσε άνετα να γίνει δικαστικό δράμα στο σινεμά και σε συνέχειες.

Τρία χρόνια μετά το κλείσιμο του "αμαρτωλού", όπως αποδεικνύεται, ντιλ, Εισαγγελέας στην Ισπανία επανέρχεται και προτείνει ποινή φυλάκισης δύο χρόνων για τον ίδιο τον Βραζιλιάνο σταρ.

Ο Εισαγγελέας Χοσέ Περάλς θεωρεί τον Νεϊμάρ υπεύθυνο για ατασθαλίες κατά τη μεταγραφή του στην οποία ενεπλάκησαν εκτός από στρατό ατζέντηδων, ο πατέρας του και ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ.

Ειρήσθω εν παρόδω, για τον Ροσέλ ο ίδιος εισαγγελέας πρότεινε πενταετή φυλάκιση ενώ ταυτόχρονα εισηγείται πρόστιμο 8,4εκ για την Μπαρτσελόνα η οποία έχει ήδη πληρώσει 5,5 εκ πρόστιμο στην εφορία!!!

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".