Τι τρέχει με το δεξί γόνατο του Μέσι;

Ο Λιόνελ Μέσι βρίσκεται στην εξωτική Ιμπίθα για να απολαύσει διακοπές με την οικογένειά του και μία φωτογραφία του κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το λόγο!

Οι υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα για τη φετινή σεζόν έλαβαν τέλος στα τέλη Μαΐου, ακολούθησαν τα παιχνίδια του με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και πλέον ο Λιονέλ Μέσι είναι "ελεύθερο πουλί" για να απολαύσει διακοπές μαζί με τη σύντροφό του Αντονέλα Ροκούτσο και τα δύο παιδιά τους.

 

Πρώτη επιλογή του ζευγαριού ήταν οι Βαλεαρίδες Νήσοι και συγκεκριμένα η εξωτική Ιμπίθα, με τον Μέσι και την οικογένειά του να έχει πάντως και... παρέα, αφού μαζί τους θα βρίσκονται και ο Σεσκ Φάμπρεγας με την σύντροφό του Ντανιέλα Σίμαν και τα τρία τους παιδιά.

 

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως τα ισπανικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τον "Pulga" όχι με το ταξίδι αυτό καθ'αυτό αλλά με μία φωτογραφία του μαζί με θαυμαστή του. Σε αυτήν βλέπουμε το δεξί του πόδι να είναι μεγαλύτερο από το κανονικό και όπως ήταν αναμενόμενο στην εποχή των social  media, η φωτογραφία του Αργεντινού κάνει ήδη το γύρο του κόσμου...

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!