Τα εξωπραγματικά μπόνους για τον πατέρα του Νεϊμάρ!

Ο πατέρας του Νεϊμάρ, Νεϊμάρ ο πρεσβύτερος έχει δέσει... κόμπο την Μπαρτσελόνα και περιμένει ένα τεράστιο μπόνους να μπει στον τραπεζικό του λογαριασμό. Αν δεν τα πάρει; Ok, περιμένει και η Παρί για να τον κάνει το... χρυσό.

Δεν είναι μόνο ο ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ πλούσιος, αλλά και ο πατέρας του που χάρη στον ταλαντούχο γιο του έχει βγάλει τα... μαλλιοκέφαλά του από χρήματα!

Η Μπαρτσελόνα όταν συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονο Βραζιλιάνου είχε τάξει πριμ στον πατέρα του που αγγίζει τα 26.000.000 ευρώ...

Τα χρήματα αυτά η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να τα δώσει στον Νεϊμάρ τον πρεσβύτερο αν και μόνο αν ο γιος του παραμείνει στην ομάδα, αλλά πρέπει να βρεθεί η "χρυσή τομή" αφού έχουν μπει υπογραφές στη συμφωνία για τα 26 εκατ. μεταξύ των δύο πλευρών.

Συνολικά ο Νεϊμάρ Σάντος μπορεί να βγάλει 66.000.000 ευρώ από την Μπαρτσελόνα, αλλά και να μην γίνει δεν τον ενδιαφέρει αφού σενάρια θέλουν τους Άραβες της Παρί να πληρώνουν τον ίδιο το βάρος του σε... χρυσό για να πείσει τον γιο του να μετακομίσει στο Παρίσι.

Οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον πατέρα Νεϊμάρ 40.000.000 ευρώ ως μπόνους μεταγραφής! Την έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά του ο Βραζιλιάνος.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".