Τον πήρε για αντί-Νεϊμάρ και τον χάνει για 4 μήνες!

H Μπαρτσελόνα επένδυσε 105.000.000 ευρώ για να πάρει τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ όμως θα τον στερηθεί μέχρι το τέλος του 2017 λόγω σοβαρού τραυματισμού!

Barcelona's Ousmane Dembele, centre, leaves the pitch injured during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ousmane Dembele, centre, leaves the pitch injured during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε την Μπαρτσελόνα να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Χετάφε (2-1) στο "Αλφόνσο Πέρεθ" και να συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της στη φετινή Primera Division (έκανε το "4 στα 4") όμως το φινάλε τον βρήκε έτοιμο να... σκάσει.

Αιτία η αποχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από το 24ο λεπτό λόγω τραυματισμού, με τον παίκτη να υποβάλλεται μάλιστα σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Κυριακής και εκεί να διαπιστώνεται το πρόβλημα που έχει στον δικέφαλο και το οποίο θα τον κρατήσει για 3,5 με 4 μήνες εκτός γηπέδων!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο 20χρονος Γάλλος φορ, ο οποιός αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Νεϊμάρ, θα χάσει όλο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του Clasico της 23ης Δεκεμβρίου στο "Μπερναμπέου" με την Ρεάλ, καθώς επίσης και τη φάση των ομίλων του Champions League.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, η λογική λέει πως ο Ντεουλοφέου θα κληθεί να καλύψει το κενό του και θα πάρει φανέλα βασικού τους προσεχείς μήνες στους "μπλαουγκράνα"...

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK