Τρομερό ξέσπασμα Πικέ μετά τη νέα "γκέλα" της Μπαρτσελόνα

Έτσι θα χάσει τον τίτλο της! Η Μπαρτσελόνα απογοήτευσε στο "Anoeta", αναγκάζοντας τον Ζεράρ Πικέ να "χτυπήσει καμπανάκι" και να... υποκλιθεί στην Ρεάλ ενόψει Clacico!

Τρομερό ξέσπασμα Πικέ μετά τη νέα "γκέλα" της Μπαρτσελόνα

Ο Ζεράρ Πικέ είναι γνωστός για το τρελό πάθος που βγάζει για την Μπαρτσελόνα και τα αισθήματα... απέχθειας που τρέφει για την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτό δεν τον κάνει να εθελοτυφλεί όταν έρχεται η ώρα να κάνει κρίση είτε για τη δική του ομάδα είτε για την αιώνια αντίπαλό της.

Αυτό είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν όλοι το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά το 1-1 της Μπαρτσελόνα στο "Anoeta" (τελευταία φορά που νίκησε εκεί ήταν το 2007!), με τον Καλατανό αμυντικό να μη... μασάει τα λόγια του.

Όχι μόνο παραδέχτηκε πως με το ποδόσφαιρο που παίζει η "Μπάρσα" αυτή την εποχή δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κατέκτησε πέρυσι αλλά ομολόγησε πως αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα της Primera Division...

Τρομερό ξέσπασμα Πικέ μετά τη νέα "γκέλα" της Μπαρτσελόνα

"Νικηθήκαμε όσον αφορά στην εμφάνιση και στη νοοτροπία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαφανισμένοι. Θα είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε έτσι το πρωτάθλημα. Μας πίεσαν καλά και δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Μπορείς με δυσκολία να πεις ότι αυτό που είδαμε ήταν Μπάρσα και ακόμα και η ισοπαλία που πήραμε θεωρώ πως δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα", τόνισε ο Πικέ σε ένα ρεσιτάλ ειλικρίνιας, για να συμπληρώσει με νόημα ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Camp Nou":

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ξέρω ότι οι οπαδοί θα ανταποκριθούν. Παίζουμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, την καλύτερη του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Για αυτό το λόγο βρίσκονται εκεί που βρίσκονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μέσι δεν έσπασε την κατάρα του "Ανοέτα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK