Βαλβέρδε το πρώτο... αίμα! Αυτόν "έφαγε" από την Μπάρτσα!

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τον ερχόμενο Γενάρη αποτελεί... έκπληξη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έχει παραγκωνίσει και ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος ζήτησε ευγενικά να φύγει.

Υπηρετεί την Μπαρτσελόνα από το 2010, ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής στον 33χρονο Χαβιέρ Μασεράνο.

Ο Αργεντινός, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, βλέποντας πως δεν... χωράει στη Μπάρτσα που λειτουργεί υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, έχει ήδη ζητήσει να αποχωρήσει από το κλαμπ το συντομότερο. Ακόμη και τον Γενάρη έστω κι αν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Ο Βαλβέρδε προτιμά στο πλευρό του Πικέ να αγωνίζεται ο Ουμτίτι, ενώ όταν απουσιάζει ο νεαρός άσος τη θέση του παίρνουν ή ο Μπούσκετς ή ο Βερμάλεν που επί των ημερών του Βάσκου στην τεχνική ηγεσία έχει... αναστηθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μασεράνο αγωνίζεται στην Μπάρτσα από το 2010 η οποία τον είχε κάνει δικό της έναντι 20.000.000 ευρώ από τη Λίβερπουλ.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".