"Βόμβα" με Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα καραδοκεί για την απόκτησή του.

"Βόμβα" με Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Το μέλλον του Άνχελ Ντι Μαρία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θωρείται αβέβαιο ύστερα από την απογοητευτική πρώτη σεζόν στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κόστισε 75.000.000 ευρώ στους "κόκκινους διαβόλους", όμως δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport" ο 27χρονος άσος θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία, με την Μπαρτσελόνα να έχει διερευνητική επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο Ντι Μαρία δεν δείχνει αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, από την στιγμή μάλιστα που θα συναντήσει στη Βαρκελώνη τους Λιονέλ Μέσι και Χαβιέρ Μασεράνο.

Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, ενώ "μεγάλο αγκάθι" αναμένεται να αποτελέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ, η οποία δεν πρόκειται να... χαρίσει τον Αργεντινό. Παρόλα αυτά, γίνεται κατανοητό πως η πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφής θα προκαλέσει σάλο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, λόγω του μαδριλένικου παρελθόντος του Ντι Μαρία.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "Sport":

"Βόμβα" με Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK