Χειρουργείο... 105 εκατ. ευρώ και νέος "πονοκέφαλος" στη Μπάρτσα

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν πρόλαβε καλά καλά να μάθει τα... κατατόπια στο "Καμπ Νου" και τραυματίστηκε στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Χετάφε. Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (19/9) πότε αναμένεται να γίνει η επιστροφή του παίκτη που κόστισε 105.000.000 ευρώ!

Barcelona's Ousmane Dembele, left, with Getafe's Juan Torres Ruiz "Cala" during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ousmane Dembele, left, with Getafe's Juan Torres Ruiz "Cala" during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Άτυχος στάθηκε ο νεαρός Γαλλος Ουσμάν Ντεμπελέ καθώς τραυματίστηκε στο ματς την Μπαρτσελόνα με την Χετάφε, χειρουργήθηκε και σύμφωνα με ανακοίνωση του καταλανικού συλλόγου θα βρεθεί σε θέση να αγωνιστεί ξανά από τον Γενάρη.

Ο Ντεμπελέ έδωσε μάχη με την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι για να καταφέρει να φύγει και τα κατάφερε τελικά καθώς η Μπαρτσελόνα πλήρωσε γι' αυτόν 105.000.000 ευρώ! Ωστόσο δεν βέρθηκε και τόσο επαγγελματικά πριν το ματς με την Χετάφε, καθώς πονούσε από την προθέρμανση γεγονός που προτίμησε να το κρατήσει για τον εαυτό του και δεν το μοιράστηκε με το ιατρικό επιτελείο των "μπλαουγκράνα".

Ο τραυματισμός του Γάλλου επαναφέρει στα πλάνα του Βαλβέρδε τον Ντελοφέου ο οποίος θα πάρει ξανά την ευκαιρία να σχηματίσει τριάδα με τους Μέσι και Σουάρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK