Χειρουργείο ο Σουάρες, ίσως χάσει τον Ολυμπιακό

Την πόρτα του χειρουργείου θα κληθεί να περάσει σύντομα ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Πιθανό να χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης"!

Barcelona's Luis Suarez kicks the ball during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Las Palmas at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 1, 2017. Barcelona's Spanish league game against Las Palmas is played without fans amid the controversial referendum on Catalonia's independence. (AP Photo/Manu Fernandez)
luis souarez AP IMAGES

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα αρκετό καιρό τώρα και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, αποφασίστηκε από κοινού με την Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον Νοέμβριο (ή τέλη Οκτωβρίου).

Συγκεκριμένα ο Σουάρες έχει μία κύστη στο δεξί του γόνατο που πρέπει να αφαιρεθεί, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει εκτός για δυο με τρεις εβδομάδες, αναλόγως το αποτέλεσμα της εγχείρησης και φυσικά την αντίδραση του οργανισμού του.

Το θετικό είναι πως στις 31/10 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο "Καραϊσκάκης" και ο Σουάρες είναι πιθανό να μην αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Μπάρτσα εκείνο το διάστημα:

Ολυμπιακός (έξω) 31/10

Σεβίλλη (μέσα) 5/11

Λεγκανές (έξω) 19/11

Γιουβέντους (έξω) 22/11

Βαλένθια (έξω) 26/11

Ρεάλ Μουρθία (μέσα) 29/11

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK