Ο Ρόνι έκανε... τούμπα και τα έβαλε με τον Νεϊμάρ

Τελικά, ο Ροναλντίνιο είναι απέναντι στην πράξη του Νεϊμάρ να εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Παρί. Πριν από μερικές εβδομάδες ο Βραζιλιάνος καλούσε τον συμπατριώτη του να ακολουθήσει την καρδιά του. Προφανώς όμως η... καρδιά δεν λειτούργησε όπως περίμενε ο Ρόνι ότι θα γίνει.

Ο Ρόνι έκανε... τούμπα και τα έβαλε με τον Νεϊμάρ

Βίοι παράλληλοι για τους Ρονλαντίνιο και Νεϊμάρ που ακολούθησαν το αντίθετο δρομολόγιο στις καριέρες τους ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο Ρόνι που έφυγε από την Παρί για να πάει στη Βαρκελώνη δικαιώθηκε ενώ για τον Νεϊμάρ ο χρόνος θα δείξει.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία το 2002 είχε πει στα μίντια πως ο Νεϊμάρ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά του όσον αφορά την κατάληξη του σήριαλ της μεταγραφής του στη γαλλική Παρί.

Προφανώς, ο Ρόνι δεν περίμενε ότι ο Νεϊμάρ θα επιλέξει την Παρί και σύμφωνα με την Mundo Deportivo προχώρησε σε... συμπληρωματικές δηλώσεις, προσθέτοντας δύο τρία πράγματα σχετικά το: "Ας ακολουθήσει την καρδιά του".

Συγκεκριμένα είπε: " Είναι δύσκολο που η καρδιά του Νεϊμάρ δεν του είπε ότι το καλύτερο μέρος γι'αυτόν ήταν η Μπαρτσελόνα."

Η πρώτη δήλωση του Ροναλντίνιο ανέφερε: " Ο Νεϊμάρ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά του" πράγμα που δεν άρεσε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά ο παλαίμαχος άσος τα... μάζεψε. Βέβαια, ο Βραζιλιάνος θρύλος είπε επίσης ότι πρέπει στην όλη υπόθεση να είναι χαρούμενος ο συμπατριώτης του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK