Ένας πρώην κι ένας παραλίγον "ερυθρόλευκος" δίνουν "μάχη" για τον ίδιο πάγκο

Ο ένας έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού και δεν μακροημέρευσε. Ο άλλος έφτασε κοντά ν' αναλάβει τους “ερυθρόλευκους”, αλλά “γάμος” δεν έγινε πότε. Αμφότεροι, τώρα, "μάχονται" για μια θέση σε ομάδα της Πριμέρα.

 

Η Θέλτα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, δύο είναι οι τεχνικοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάτσουν στον πάγκο.

Αμφότεροι, συνδέονται με τον Ολυμπιακό. Ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια...

Ο πρώτος είναι ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο που πριν αναλάβει την Σάουθαμπτον ακουγόταν για τους “ερυθρόλευκους”, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι ουσιαστικό μεταξύ των δύο πλευρών.

Όσον αφορά τον δεύτερο, αυτός δεν είναι άλλος από τον Όσκαρ Γκαρθία. Ο πρώην τεχνικός των “ερυθρόλευκων” δεν... έπιασε στο λιμάνι, αλλά τ' όνομά του συνεχίζει να “παίζει” δυνατά στην Πριμέρα.

Για τον Γκαρθία, πάντως, γαλλικό δημοσίευμα ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν θέλει να συζητήσει τίποτα σχετικά με το μέλλον του, καθώς περιμένει να δει πώς θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα σε Ισπανία, Γαλλία.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!