Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

Το γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 90ο λεπτό χάρισε τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στη Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου". Είχε προηγηθεί με τον Σουάρες η Μπάρτσα η οποία πάντως έμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο Ρεάλ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (VIDEO)

Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

Το Clasico Νο 233 βρήκε ισόπαλες τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 1-1 όμως από το αποτέλεσμα αυτό στο χορτάρι του "Camp Nou" εκείνη που χαμογελάει διάπλατα είναι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Όχι μόνο για το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει τη... μπουκιά μέσα από το στόμα των "μπλαουγκράνα" φέρνοντας το ματς στα ίσα στο 90ο λεπτό αλλά επειδή με αυτό το γκολ εμπόδισε τους Καταλανούς να μειώσουν στο -3 τη διαφορά από την κορυφή και κράτησε το "χρυσό" +6 μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής.

Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, μετά από ένα αναιμικό πρώτο 45λεπτο με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες, ήρθε το γκολ του Λουίς Σουάρες στο 53'(9ο για τον Νο 9 της "Μπάρσα" στο φετινό πρωτάθλημα και 48ο μέσα στο 2016 σε 54 συμμετοχές) για να "βάλει φωτιά" στο ντέρμπι.

Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

Η ασίστ ήρθε από τον Νεϊμάρ (13η για τον Βραζιλιάνο σε όλες τις διοργανώσεις από το ξεκίνημα της σεζόν) ο οποίος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με τον Ουρουγουανό να νικάει στον αέρα τον Βαράν και να εκτελεί από κοντά τον Κέιλορ Νάβας για το 1-0.

Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να έχουν σπουδαίες ευκαιρίες για το 2-0 με τους Νεϊμάρ και Μέσι (ειδικά εκείνη με τον Νεϊμάρ στο 68' που αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ), όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά την υπεροχή τους και η Ρεάλ τους τιμώρησε στο 90'. Ο Μόντριτς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο προωθημένος Σέρχιο Ράμος νίκησε με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά τους αμυντικούς της Μπαρτσελόνα και τον Τερ Στέγκεν για να γράψει το 1-1 και να κρατήσει το αβαντάζ έξι πόντων της Ρεάλ.

Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

Αυτό ήταν τέταρτο γκολ του Ράμος σε Clasico και πρώτο του στο "Camp Nou" από το 2007 ενώ είναι εντυπωσιακό πως σκοράρει για τρίτη φορά στο φινάλε σε σπουδαίο ματς μετά το γκολ του στον τελικό του Champions League το 2014 με την Ατλέτικο Μαδρίτης και εκείνο απέναντι στην Σεβίλλη στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

Είναι δε εντυπωσιακό πως το γκολ του Ράμος επέτρεψε στην ομάδα του Ζιντάν να διατηρήσει το φετινό της αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις ενώ συνολικά μετράει 33 συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα!

Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (60' Ινιέστα), Αντρέ Γκόμες (78' Αρντά Τουράν), Μέσι, Νεϊμάρ (87' Ντένις Σουάρεθ), Λουίς Σουάρες.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κόβατσιτς (86' Μαριάνο Ντίαθ), Ίσκο (66' Καζεμίρο), Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Μάρκο Ασένσιο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1

ΤΟ LIVE TΟΥ ΜΑΤΣ

17:04
Καλησπέρα σας. Σε λιγότερο από 15 λεπτά έχουμε σέντρα στο "Camp Nou" όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για την 14η αγωνιστική της Primera Division.
17:05
Πέρα από το δεδομένο γόητρο το ντέρμπι έχει και πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους Καταλανούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Μαδριλένους για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή που αυτή τη στιγμή είναι έξι πόντοι.
17:06
Οι παίκτες της Ρεάλ κάνουν προθέρμανση στο "Camp Nou". Σε περίπου 10 λεπτά θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι.
17:07
Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων...
17:08
H ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα:
17:09
H ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης:
17:10
Μετά το 1-3 στο Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, θα έχει διάθεση ο Πεπ Γκουαρδιόλα να δει το Clasico;
17:11
Ο Λουίς Ενρίκε δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την 11άδα που την περασμένη εβδομάδα έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Ρεάλ Σοθιεδάδ.
17:12
Αυτό είναι το ντέρμπι Νο 233 στην ιστορία των δύο ομάδων. Μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 93 νίκες και η Μπαρτσελόνα 91, ενώ 48 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
17:13
Οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν αυτή τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο. Ένα τεράστιο "μωσαϊκό" στις εξέδρες του "Camp Nou" όπου σχηματίζεται η φράση "Forza Barca".
17:14
Εκτός μάχης από πλευράς Μπαρτσελόνα ο Ματιέ ενώ στον πάγκο βρίσκονται οι Ινιέστα και Ουμτιτί που προέρχονται από τραυματισμό.
17:14
Εντυπωσιακό το κορεό στις εξέδρες του γηπέδου.
17:15
Αυτή τη στιγμή κρατείται ενός λεπτού σιγή για τα 71 θύματα της πρόσφατης αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία όπου ξεκληρίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα της Τσαπεκοένσε.
17:16
Στα αγωνιστικά της Ρεάλ Μαδρίτης, το μεγάλο πλήγμα είναι η απουσία του Γκάρεθ Μπέιλ (θα μείνει εκτός μέχρι τον Απρίλιο) ενώ εκτός μάχης για το σημερινό ματς έχει τεθεί και ο Τόνι Κρόος.
17:17
Ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι στη Βαρκελώνη.
17:18
Συγκίνηση στο ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Τσαπεκοένσε.
17:20
Για πρώτη φορά σε "Clasico" ο Λιονέλ Μέσι φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για την Μπαρτσελόνα. Ο "Pulga" έχει βρει 21 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τα 9 γκολ να έχουν σημειωθεί στο "Camp Nou".
17:23
Συμπληρώθηκε το πεντάλεπτο. Δεν έχουμε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.
17:24
Τρομερή φωτογραφία με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί για να τιμήσουν τα θύματα της Τσαπεκοένσε.
17:24
Το "Forza Barca" που σχημάτισαν οι οπαδοί των "μπλαουγκράνα" μέσα από εντυπωσιακό κορεό.
17:26
Εικόνες από τις εξέδρες του "Camp Nou" λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
17:27
10': Ο Σέρχιο Ρομπέρτο ζήτησε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σέρχιο Ράμος, σωστά ο διαιτητής λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι, δεν υπήρχε παράβαση.
17:29
Όσον αφορά στις κόντρες των δύο ομάδων στον 21ο αιώνα: η Μπαρτσελόνα έχει 17 νίκες και η Ρεάλ Μαδρίτης 15 νίκες, ενώ 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
17:30
13': Πρώτη κάρτα στο ματς, την αντικρίζει ο Ίσκο για φάουλ στον Νεϊμάρ.
17:30
Βασιλης : Καλησπερα Βαγγελη! Περσι η Ρεαλ πηρε ενα διπλο στο "Καμπ Νου" με MVP τους Κασεμιρο-Κροος. Πιστευεις οτι ειδικα με αυτες τις ελλειψεις στον αξονα,θα μπορεσει να ανταπεξελθει σημερα;
17:31
Ο Τόνι Κρόος είναι ένας παίκτης στον οποίο έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκτίμηση, από τους πιο ολοκληρωμένους και αμυντικά και επιθετικά. Θα έχει σίγουρα πρόβλημα όσον αφορά στη δημιουργία εκτός αν ο Μόντριτς παίξει για... δύο!
17:32
16': Κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα από την περιοχή, η μπάλα εύκολα στην αγκαλιά του Τερ Στέγκεν.
17:33
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει 16 γκολ σε Clasico από το 2009 που βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης. Κορυφαίος σκόρερ για τους "μερένγκες" σε αυτούς τους αγώνες είναι ο θρυλικός Αλφρέδο Ντι Στέφανο με 18 γκολ.
17:34
Οι Τερ Στέγκεν, Γκόμες και Κόβατσιβτς δίνουν για πρώτη φορά το "παρών" σε Clasico.
17:35
18': Εκτέλεση φάουλ από τον Μέσι λίγα μέτρα έξω από την περιοχή προς τα δεξιά, η μπάλα περνάει το τείχος αλλά καταλήγει χωρίς δυσκολία στην αγκαλιά του Κέιλορ Νάβας.
17:37
Η κάλυψη του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ θυμίζει... videogame με κάμερες 360 μοιρών. Διαβάστε αναλυτικά.
17:37
Συμπληρώθηκε το πρώτο 20λεπτο. Η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της, με την Ρεάλ να αμύνεται αποτελεσματικά.
17:39
22': Ο Μπενζεμά έπιασε το μονοκόμματο γυριστό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε πάνω στο σώμα του Μαστσεράνο.
17:41
Η τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε στο "Camp Nou" σε αγώνα πρωταθλήματος έχοντας βαθμολογικό αβαντάζ 6+ πόντων απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2003!
17:42
Η στιγμή που ο Λούκας Βάθκεθ έπεσε μέσα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα στα πρώτα λεπτά ζητώντας πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Μαστσεράνο. Σωστά δεν έδειξε κάτι ο διαιτητής.
17:43
Η πιο επικίνδυνη στιγμή του ματς ως τώρα. Το σουτ του Μπενζεμά μέσα από την περιοχή (22') που σταμάτησε στο σώμα του Μαστσεράνο.
17:44
Δείτε την κατοχή της μπάλας από τις δύο ομάδες αλλά και το πού παίζεται το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ.
17:45
28': Πρώτη κάρτα και για παίκτη της Μπαρτσελόνα, την βλέπει ο Νεϊμάρ .
17:46
Λίγα λεπτά πριν ο Μαστσεράνο "φλέρταρε" με το πέναλτι, κρατώντας από τη φανέλα τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στην περιοχή της "Μπάρσα".
17:47
Σεβασμός στα θύματα της Τσαπεκοένσε.
17:47
Συμπληρώσαμε το ημίωρο. Δεν έχουμε δει ακόμα κάποια σπουδαία φάση στο ντέρμπι.
17:48
Με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε, ο Νεϊμάρ χάνει το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Οσασούνα.
17:49
32': Πρώτη φάση στο παιχνίδι, με το σουτ του Μαρσέλο έξω από την περιοχή με το δεξί να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Τερ Στέγκεν.
17:49
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πετύχει να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Σουάρες ενώ έχει περιορίσει και τον Μέσι.
17:50
Το θέαμα στο Clasico είναι κάπως... έτσι μέχρι αυτή τη στιγμή που σας γράφουμε.
17:51
theo-7- : Πόσο είναι το σκορ ;;
17:51
Δεν έχουμε σκορ στα πρώτα 35 λεπτά και ουσιαστικά δεν έχουμε και κάποια σπουδαία φάση.
17:52
Στα 232 ντέρμπι που έχουν προηγηθεί έχουν σημειωθεί 770 γκολ συνολικά, με την Ρεάλ να έχει βάλει 391 γκολ και την Μπαρτσελόνα 379.
17:53
Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 72 νίκες και η Μπαρτσελόνα 68.
17:54
37': Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, για την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό, υποχρεώνοντας τον Τερ Στέγκεν να διώξει σε κόρνερ.
17:56
38': Μέσα σε ένα λεπτό, δεύτερη καλή στιγμή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απέφυγε με εξαιρετική ντρίμπλα τους Πικέ και Μαστσεράνο, με το σουτ του μέσα από την περιοχή να καταλήγει στην αγκαλιά του Τερ Στέγκεν.
17:56
Η εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 20' όπου η μπάλα έφτασε στην αγκαλιά του Κέιλορ Νάβας.
17:58
Τέσσερα λεπτά έμειναν για το φινάλε του πρώτου μέρους. Παραμένει το 0-0...
18:01
44': Παραλίγο το 1-0 για την Ρεάλ Μαδρίτης με.. αυτογκόλ! Ο Μπενζεμά έκανε κίνηση από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, με τον Πικέ να προσπαθεί να απομακρύνει και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Τερ Στέγκεν...
18:02
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0.
18:04
Το πρώτο ημίχρονο δεν μας επεφύλαξε ιδιαίτερες συγκινήσεις ή για να ακριβολογούμε είδαμε ελάχιστα πράγματα σε σύγκριση με αυτά που περιμέναμε από τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι σίγουρα πιο ικανοποιημένη καθώς στο τελευταίο 10λεπτο ήταν πιο απειλητικό με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά ενώ η ισοπαλία την εξυπηρετεί αφού έχει προβάδισμα έξι πόντων έναντι της Μπαρτσελόνα.
18:06
Λέτε να μείνει το 0-0; Πάντως σε κανένα από τα τελευταία 39 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων δεν είχαμε αυτό το αποτέλεσμα, με την Μπαρτσελόνα να έχει σκοράρει στα 21 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και την Ρεάλ στα 11 τελευταία στη Βαρκελώνη.
18:08
Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει αισθητή την παρουσία του στο μεγάλο ισπανικό ντέρμπι.
18:10
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Μπαρτσελόνα με 55% κατοχή της μπάλας και την Ρεάλ με 45%. Δείτε και πού παίζεται περισσότερο το παιχνίδι μέχρι στιγμής...
18:19
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Clasico.
18:20
πανος : η ΡΕΑΛ εχει πιο βαρια φανελα θα νικησει
18:20
Παύλος : Περίπατο θα κάνει η Ρεάλ φέτος στην Primera, ό,τι και αν συμβεί σήμερα.Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον κύκλο της,θα μείνει πολύ πίσω και ζήτημα είναι αν τερματίσει και 2η...
18:21
Καμία (κόσμια) αντίδραση από φίλους της Μπαρτσελόνα θα έχουμε ή μήπως υπάρχει απογοήτευση από το 0-0 και το -6; Έχουμε πάντως 45 λεπτά ακόμα...
18:22
Ας ξαναθυμηθούμε τις συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν και με τις οποίες συνεχίζουν οι δύο ομάδες:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Γκόμες, Ράκιτιτς, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς, Μόντριτς, Ίσκο, Βάθκεθ, Μπενζεμά, Ρονάλντο
18:24
Μόλις... 98.485 εισιτήρια έκοψε η Μπαρτσελόνα στο Clasico!
18:25
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ακριβώς είχε τελειώσει (από το 35' και μετά) το πρώτο.
18:25
53': 1-0 η Μπαρτσελόνα!
18:26
Σκόρερ ο Λουίς Σουάρες!
18:27
Ανοίγει το σκορ η Μπαρτσελόνα και το ντέρμπι παίρνει φωτιά! Εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ από τα δεξιά, ο Σουάρες νίκησε στον αέρα τον Βαράν από το ύψος της μικρής περιοχής και βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 53ο λεπτό! Έκτη ασίστ στη φετινή Primera Division από τον Νεϊμάρ.
18:28
Ο Λουίς Σουάρες κάνει το 1-0 για την Μπαρτσελόνα.
18:29
Έτσι πανηγύρισε το γκολ του Σουάρες η Μπαρτσελόνα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.
18:29
όμοιος : Η μπάρτσα δεν χάνει
18:31
H ασίστ που έβγαλε ο Νεϊμάρ ήταν η 13η συνολικά μέσα στη σεζόν για τον Βραζιλιάνο!
18:32
60': Πρώτη αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Ο Ινιέστα παίρνει τη θέση του Ράκιτιτς.
18:33
Αυτή είναι η 7η συνεχόμενη φορά σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων που η Μπαρτσελόνα ανοίγει πρώτη το σκορ!
18:34
Φτάσαμε στο 61ο λεπτό. Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τα πάνω της μετά το γκολ του Σουάρες.
18:35
Ο Σουάρες έφτασε τα 4 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης...
18:37
Ο Αντρές Ινιέστα μπήκε πριν λίγο στον αγωνιστικό χώρο για το Clasico Νο 34 για τον ίδιο. Τα 30 από αυτά τα έχει δώσει δίπλα στον Λιονέλ Μέσι.
18:38
Το γκολ του κόντρα στην Ρεάλ ήταν το 48ο για τον Λουίς Σουάρες μέσα στο 2016, στην 54η εμφάνισή του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του 2015 (48 γκολ σε 57 συμμετοχές).
18:39
66': Πρώτη αλλαγή για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Καζεμίρο παίρνει τη θέση του Ίσκο.
18:41
Φτάσαμε στο 68ο λεπτό. Το γκολ του Σουάρες χωρίζει μέχρι στιγμής τις δύο ομάδες...
18:42
68': ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα να κάνει το 2-0. Ο Νεϊμάρ "άδειασε" εκπληκτικά τον προσωπικό του φρουρό (Καρβαχάλ) και βρέθηκε τετ α τετ μέσα στην περιοχή με τον Κέιλορ Νάβας, με το πλασέ του να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
18:42
Πιέζει η Μπαρτσελόνα! Σουτ του Ινιέστα μέσα από την περιοχή σε θέση αριστερά, ο Καρβαχάλ βάζει το σώμα του και στέλνει τη μπάλα κόρνερ.
18:43
Έτσι πανηγύρισε το 1-0 ο Λουίς Σουάρες.
18:44
Συμπληρώθηκαν 70 λεπτά στο ματς. Η Μπαρτσελόνα έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή της. Ο Νεϊμάρ χάνει νέα ευκαιρία για το 2-0, με τον Κέιλορ Νάβας να αποκρούει.
18:45
Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμα τη χαμένη ευκαιρία του Νεϊμάρ στο 68'.
18:46
H σούπερ ευκαιρία του Νεϊμάρ στο 68' για το 1-0...
18:49
Ο Σουάρες έφτασε τα 9 γκολ σε 13 ματς που έχει αγωνιστεί στη φετινή La Liga.
18:49
Βασιλης : Βαγγελη ειναι πληρης η καλυψη του αγωνα! Σε αναμενουμε τωρα για chat τα βραδια του CL...
18:49
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ελπίζουμε να σας κρατάμε καλή ποδοσφαιρική παρέα.
18:50
77': Δεύτερη αλλαγή για την Ρεάλ. Ο Ασένσιο παίρνει τη θέση του Μπενζεμά.
18:50
78': Δεύτερη αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Ο Αρντά Τουράν παίρνει τη θέση του Αντρέ Γκόμες.
18:52
Πέρα από το γκολ του, ο Λουίς Σουάρες έχει και μία κίτρινη κάρτα από το 75'.
18:53
80': Κάρτα στον Καρβαχάλ για φάουλ στον Νεϊμάρ.
18:53
Συμπληρώσαμε 80 λεπτά αγώνα. Μπήκαμε μόλις στο τελευταίο 10λεπτο του ντέρμπι.
18:54
Μετά την είσοδο του Ινιέστα η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τα ηνία όσον αφορά στην κατοχή και στη δημιουργία φάσεων.
18:54
82': Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Μέσι για το 2-0, με το διαγώνιο σουτ του με το αριστερό να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κέιλορ Νάβας.
18:56
Αρκετά τα δυνατά μαρκαρίσματα όσο πλησιάζουμε στο φινάλε. Ο Μπουσκέτς βλέπει κίτρινη κάρτα στο 84' για φάουλ στον Ασένσιο. Η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή της Μπαρτσελόνα...
18:57
Βασίλης : Σκέψου να είχαν ακόμα Xavi & Puyol
18:57
Ο πανδαμάτωρ χρόνο φίλε Βασίλη. Υπάρχει ο Ινιέστα για να "ενώνει" τις δύο γενιές...
18:59
Η θέση του Λουίς Σουάρες που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του Νεϊμάρ, για να κάνει το 1-0 για την Μπαρτσελόνα.
18:59
Βρισκόμαστε στο 87ο λεπτό. Η Ρεάλ προσπαθεί για την ισοφάριση, η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να μειώσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή.
19:00
87': Ευκαιρία για την Ρεάλ. Ο Σέρχιο Ράμος προωθήθηκε και νίκησε στον αέρα τον Μπουσκέτς, με την κεφαλιά του να καταλήγει στην πάνω πλευρά των διχτύχων.
19:01
88': Τελευταία αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Ο Ντένις Σουάρεθ στη θέση του Νεϊμάρ.
19:01
Μπήκαμε στο 89ο λεπτό, η Ρεάλ ανεβαίνει μαζικά για να απειλήσει.
19:02
89': Ευκαιρία για την Ρεάλ! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Τζόρντι Άλμπα διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
19:02
Μπήκαμε στο 90ο λεπτό. Κίτρινη κάρτα για Μαστσεράνο. Η Ρεάλ έχει κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή από τα αριστερά.
19:03
90': 1-1 η Ρεάλ Μαδρίτης!
19:04
90': Ισοφαρίζει ο Σέρχιο Ράμος με τρομερή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόντριτς. Ο Τερ Στέγκεν βρήκε τη μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο για την ομάδα του.
19:04
ΡΕΝΙΑ : αν και ρεαλ δεν μου αρεσει ο τροπος που παιζει σήμερα...ειναι λες και ειναι μπερδεύουν τα ποδια τους σε καθε κοντρόλ ..αν κ η μπαρτσελονα δεν παιζει κ του σουπερ ποδόσφαιρο..
19:04
Άγγελος : Σεεεεερχιοοοοοοοοοο!!!!
19:05
Η Ρεάλ πάγωσε το Camp Nou καθώς κάνει το 1-1 και ξαναφέρνει τη διαφορά στους 6 πόντους! Είμαστε στο δεύτερο από τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων!
19:05
Δείτε το γκολ της ισοφάρισης από τον Σέρχιο Ράμος!
19:06
Τελευταία φάση στο ματς. Φάουλ για την Μπαρτσελόνα.
19:07
93': Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα με κεφαλιά του Σέρχι Ρομπέρτο, απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Καζεμίρο.
19:07
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1.
19:08
ΡΕΝΙΑ : μπραβο για την καλύψη του αγωνα. Σας ευχαριστούμε:)
19:09
Εμείς ευχαριστούμε για την καλή παρέα που μας κάνετε. Το 1-1 είναι φυσικά εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο γιατί πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα της Μπαρτσελόνα με το γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 90' αλλά επειδή κράτησε το πολύτιμο +6 για τους πρωτοπόρους "μερένγκες".
19:10
Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Σέρχιο Ράμος σε Clasico και πρώτο του στο Camp Nou από το 2007!
19:10
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας στο Live Chat του Contra.gr για το Clasico. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK