Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αλληλοεξουδετερώθηκαν στο "Βιθέντε Καλδερόν" για την 19η αγωνιστική της Primera Division με νικήτρια τη... Ρεάλ Μαδρίτης. Το 0-0 έστεψε τους "μπλαουγκράνα" πρωταθλητές χειμώνα, αλλά οι δύο αντίπαλοι παραμένουν ισόβαθμοι μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, με λίγες σπουδαίες ευκαιρίες.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-0

Ο Χεράρδο Μαρτίνο προτίμησε να μην ρισκάρει με τον Λιονέλ Μέσι και τον άφησε στον πάγκο, όπως και τον Νεϊμάρ. Αντιθέτως, ο Ντιέγο Σιμεόνε παρέταξε όλα τα αστέρια του με τις γνωστές εντολές: δυναμικό, σκληρό παιχνίδι, φουλ ένταση και... Ντιέγο Κόστα.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός ανέλαβε ξανά την ευθύνη της επιθετικής λειτουργίας των "ροχιμπλάνκος", η οποία, όμως, ήταν αρκετά ισχνή. Πλην ενός σουτ στην αρχή, ο αρχισκόρερ της Primera Division με 19 τέρματα δεν απείλησε για την επόμενη ώρα τον Βίκτορ Βαλδές.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-0

Οι Καταλανοί χρειάστηκαν χρόνο μέχρι να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους και να μην την ξαναφήσουν ποτέ. Η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ τους, αλλά όχι και η ουσία. Τα συνεχή μαρκαρίσματα στον Αντρές Ινιέστα τον έθεσαν νοκ άουτ γρήγορα, ενώ μία καλή κεφαλιά του Πέδρο κατέληξε άουτ.

Ο Μέσι πέρασε στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και ορεξάτος γαρ, δημιούργησε αμέσως μία κίνδυνο στην εστία του Τιμπό Κουρτουά. Το ίδιο δραστήριος ήταν και ο Αρντά Τουράν, ο οποίος ξεχώρισε από τους γηπεδούχους με τις ντρίμπλες και τις πάσες με τον κατάλληλο χρονισμό.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-0

Μία τέτοια ευθύνεται για μία εξαιρετική ευκαιρία του Κόστα στο 59', σε ένα "εφιαλτικό" πεντάλεπτο για τους Καταλανούς που είχαν εγκλωβιστεί στην περιοχή τους. Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε δεν εκμεταλλεύτηκε την στιγμή και στη συνέχεια δόθηκε εντολή για οπισθοχώρηση και αποκλειστικό παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Ο Νεϊμάρ πέρασε στο παιχνίδι στα μέσα του ημιχρόνου, αλλά δεν είχε ιδιαίτερη συμβολή στο παιχνίδι. Οι Ραούλ Γκαρθία και Κριστιάν Ροδρίγκες ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, που έμοιαζαν ευχαριστημένοι και από την ισοπαλία. Οι Καταλανοί έκαναν μία τελευταία προσπάθεια στα τελευταία λεπτά, προσέγγισαν την εστία του Κουρτουά, αλλά ο Μέσι έχασε την καλύτερη ευκαιρία με μία κεφαλιά και το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους με... νικήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Λουίς, Κόκε, Τιάγο (82' Ροδρίγκες), Γκάμπι, Τουράν, Κόστα, Βίγια (77' Γκαρθία)

Μπαρτσελόνα (4-1-2-3): Βαλδές, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (46' Μέσι), Αλέξις (67' Νεϊμάρ), Φάμπρεγας, Πέδρο (82' Ρομπέρτο)

Διαβάστε ακόμη

Το live της αναμέτρησης

Νέο "χαστούκι" στη Βαλένθια

News 24/7

24MEDIA NETWORK