Οι βρισιές των Νεϊμάρ, Σουάρες, Γοδίν (VIDEO)

Σκληρές ήταν οι μονομαχίες των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα με αυτούς της Ατλέτικο, στο ντέρμπι των δύο ομάδων για την 18η αγωνιστική της Primera Division. Δείτε στο VIDEO που κάνει το γύρο του διαδικτύου, τους Σουάρες, Γοδίν και Νεϊμάρ να "στολίζουν" κανονικά τους αντιπάλους τους.

Οι βρισιές των Νεϊμάρ, Σουάρες, Γοδίν (VIDEO)

Σε μονομαχία που είχε ο Λουίς Σουάρες με τον Χοσέ Χιμένες (ο τελευταίος φαίνεται να τον πατά) στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο (3-1), ο Ουρουγουανός τον "στόλισε" κανονικότατα.

"Το μ@@@ί της μάνας σου", φαίνεται αρχικά να φωνάζει ο Σουάρες, με τον Χιμένες να απαντά: "εσύ με έσπρωξες πρώτος". Ενώ η λεκτική διαμάχη συνεχίστηκε με τον Ουρουγουανό επιθετικό να λέει: "Σε έσπρωξα δεν σε χτύπησα. Μόνο σε έσπρωξα π@@@@@@ς γιε".

Αργότερα, σε μια άλλη φάση με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Ραούλ Γκαρσία, ο Βραζιλιάνος φαίνεται να του λέει: "Εσύ ηρέμησε π@@@@@@ς γιε". Από την άλλη, ο αρχηγός της Ατλέτικο, Γοδίν, ζητούσε την προσοχή φωνάζοντας "κοίτα με, κοίτα με μ@@@@α".

Δείτε το VIDEO με τις φάσεις:

Βέβαια, όπως είναι λογικό τέτοιες φράσεις είναι κάτι παραπάνω από συχνές στο ποδόσφαιρο... ειδικά όταν έχει να κάνεις με "θερμόαιμους" Λατινοαμερικάνους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK