Πότε θα γίνει ο "τελικός" Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο

Για την Κυριακή 18 Μαΐου έχει οριστεί το ματς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο που θα κρίνει και την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ο αγώνας να διεξαχθεί Σάββατο την ίδια ώρα με το Ρεάλ - Εσπανιόλ, σε περίπτωση που οι Μαδριλένοι έχουν ακόμα μαθηματικές πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Πότε θα γίνει ο "τελικός" Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο θα κρίνει και τον τίτλο, θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου στις 18:00.

Ωστόσο, υπάρχει μια υποσημείωση δίπλα, η οποία έχει να κάνει με την Εσπανιόλ. Τι εννοούμε με αυτό: Αν η Εσπανιόλ σωθεί και μαθηματικά στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στην Οσασούνα, θα παίξει δίχως ιδιαίτερες σκοπιμότητες στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ.

Έτσι εάν οι Μαδριλένοι έχουν την τελευταία αγωνιστική έστω και μαθηματικές πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο, ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο θα μεταφερθεί το Σάββατο (17/5 στις 18:00), την ίδια ώρα που η Ρεάλ θα υποδέχεται την Εσπανιόλ.

Διαβάστε ακόμη:

Έτσι κρίνεται ο τίτλος στην Ισπανία (όλα τα σενάρια)

News 24/7

24MEDIA NETWORK