Η μεταγραφή της Εσπανιόλ που "διώχνει" τον Ρομπέρτο

Ο Ρομπέρτο πήγε με όνειρα και φιλοδοξίες στην Εσπανιόλ το 2016 όμως όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει θέση για αυτόν στην ομάδα. Απόδειξη η τελευταία μεταγραφή των Καταλανών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ρομπέρτο άφηνε τον Ολυμπιακό που ήταν "βασιλιάς" για να επιστρέψει στην πατρίδα του το έκανε με μεγάλη χαρά, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Εσπανιόλ έναντι 3.000.000 ετησίως και είχε την προοπτική της συμμετοχής σε ένα εκ των δύο κορυφαίων πρωταθλητών στην Ευρώπη.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελε, με την Εσπανιόλ να αποκτάει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (31 Αυγούστου 2016) τον Ντιέγκο Λόπεθ ως δανεικό από την Μίλαν (δεν είχε θέση με τον Μιχάιλοβιτς στον πάγκο) και τον 35χρονο Ισπανό κίπερ να κερδίζει μάλιστα τη φανέλα του βασικού εξοστρακίζοντας στην άκρη του πάγκου τον Ρομπέρτο.

Η μεταγραφή της Εσπανιόλ που "διώχνει" τον Ρομπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον Λόπεθ να αγωνίζεται στα 35 από τα 38 ματς της Primera Division (δέχτηκε 38 γκολ) και τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να κάνει τα... ρεπό του (έπαιξε στα υπόλοιπα 3 ματς πρωταθλήματος) ενώ τώρα μία ακόμα είδηση έρχεται να φέρει σε ακόμα πιο... άβολη θέση τον Ρομπέρτο.

Αυτή δεν είναι άλλη από την παραμονή του Ντιέγκο Λόπεθ στην Εσπανιόλ και μετά τη λήξη του δανεισμού του,με τους "μπλε" της Βαρκελώνης να έρχονται σε συμφωνία με την Μίλαν και να τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή μέχρι το 2020, βάζοντας μάλιστα και ρήτρα αποδέσμευσης για τον παίκτη ύψους 50.000.000 ευρώ.

Επιλέγοντας να του κάνει τριετές συμβόλαιο (θα έχει φτάσει 38 μέχρι τότε) η Εσπανιόλ δείχνει πως τον υπολογίζει για βασικό, κάτι που μαρτυράει επίσης πως ο Ρομπέρτο δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες για να γίνει ο Νο 1 και λογικά θα αναζητήσει σύντομα αλλού την τύχη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK