Ο Ρομπέρτο ξεπέρασε τη Μάρτα και βρήκε νέο αμόρε!

Ποια Μάρτα; Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, άφησε πίσω του τον χωρισμό του με την Ισπανίδα και πλέον βρήκε τον... έρωτα στα μάτια της ηθοποιού Μισέλ Καλβό. Δείτε PHOTOS!

Ο Ρομπέρτο ξεπέρασε τη Μάρτα και βρήκε νέο αμόρε!

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Ρομπέρτο Χιμένεθ παρουσίασε δημόσια τη νέα σύντροφό του στην μετά... Μάρτα εποχή. Βασικά η νέα του σύντροφος το έκανε, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει.

Ο λόγος λοιπόν για την Ισπανίδα ηθοποιό, Μισέλ Καλβό, η οποία πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στο Παρίσι και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο instagram.

Η 25χρονη Ισπανίδα ηθοποιός (γεννημένη στις 19 Σεπτεμβρίου του 1991) λοιπόν φέρεται πως είναι η επίσημη αγαπημένη του Ρομπέρτο. Ο Ισπανός άλλωστε έχει αφήσει πίσω του πλέον το χωρισμό του με την Μάρτα Ντομίνγκες, με την οποία βέβαια έχει και δύο παιδιά.

Η Μισέλ Καλβό έχει κλέψει την καρδιά του Ισπανού κίπερ, ενώ όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία που δημοσίευσαν είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Επέλεξαν μάλιστα και την πόλη του... έρωτα. Τυχαίο;

Δείτε την κυρία που ήρθε να αντικαταστήσει τη Μάρτα στην καρδιά του Ρομπέρτο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK