Ο Νεϊμάρ "πρόδωσε" τον Μέσι στον γάμο του!

Ο Τσάβι έσπασε τη σιωπή του στο BBC και αποκάλυψε την... προδοσία του Νεϊμάρ κατά της Μπαρτσελόνα, την ίδια ώρα που ο Λιονέλ Μέσι παντρευόταν την αγαπημένη του Αντονέλα Ροκούτσο.

FC Barcelona's Lionel Messi, left, is embraced by team mate Neymar as they celebrate after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
messi neymar AP IMAGES

Τελευταία μέρα του Ιουνίου που μας πέρασε ( λίγο αφότου έκλεισε τα 30 του χρόνια) ο Λιονέλ Μέσι το πήρε το... κορίτσι με παπά και με κουμπάρο. Την ίδια ώρα που είχαμε χαρές και πανηγύρια, ένας συμπαίκτης του, καλεσμένος στο γεγονός, τον... πρόδωσε.

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ αποκάλυψε στον Τσάβι την ώρα του μυστηρίου πως ήθελε να φύγει από την Μπαρτσελόνα και πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη. Όλα αυτά λίγους μήνες μετά την... υπογραφή νέου συμβολαίου με τους "Μπλαουγκράνα" με... βαριά ρήτρα υπογραφής!

" Μου εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να αλλάξει ομάδα. Τον ρώτησα γιατί και μου απάντησε πως δεν είναι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα", είπε αρχικά σε συνέντευξη του στο BBC ο έμπειρος μέσος και συνέχισε:

"Προτίμησε να αφήσει την ομάδα και να δοκιμάσει μία νέα εμπειρία στην Παρί. Νομίζω μαζί με τον Εμπαπέ οι Γάλλοι έχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ".

Θυμίζουμε πως Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ βρίσκονται στα... μαχαίρια εξαιτίας του πριμ υπογραφής συμβολαίου στον Βραζιλιάνο, το οποίο δεν αναγνωρίζουν οι Καταλανοί μετά την αποχώρηση του για την Γαλλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK