Ο Σουάρες... ρισκάρει βάζοντας το χέρι του στη φωτιά για τον Νεϊμάρ

Πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος με τον Νεϊμάρ μετά τα όσα έκανε το καλοκαίρι; Ο Λουίς Σουάρες όχι μόνο... πιστεύει στο φίλο του, αλλά βάζει και το χέρι του στη φωτιά πως δεν θα... προδώσει την Μπαρτσελόνα.

FC Barcelona's Neymar, right, and Luis Suarez during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 5, 2017. FC Barcelona will play against Villarreal during a Spanish La Liga on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
neymar suarez AP IMAGES

Το ξεκίνημα του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα δεν ήταν εύκολο. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Νεϊμάρ έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει με τη συμπεριφορά του, ενώ το γεγονός πως έχασε... περίπατο το σούπερ καπ από την Ρεάλ Μαδρίτης βάρυνε κι άλλο το κλίμα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ωστόσο, δούλεψε σκληρά, η ομάδα ηρέμησε και μετά την αποχώρηση του Βραζιλιάνου πλέον κάνει εκείνη... περίπατο σε Ισπανία και Ευρώπη.

Το θέμα του Νεϊμάρ επανήλθε στο προσκήνιο μετά τις δηλώσεις του Λουίς Σουάρες στην Marca. O Ουρουγουανός μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του με τα καλύτερα λόγια και απάντησε στο αν πιστεύει πως θα επιστρέψει μία μέρα στην Ισπανία, όχι για την Μπάρτσα, αλλά για την Ρεάλ Μαδρίτης!

"Όχι καθόλου (δεν το πιστεύει). Δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει. Ξέρω τον Νεϊμάρ και την θαυμασμό που έχει για την Μπαρτσελόνα και τους συμπαίκτες του. Δεν τον βλέπω να παίζει στην Μαδρίτη", απάντησε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τον Βαλβέρδε και τη δουλειά του, απάντησε: "Είναι ένας προπονητής που βγάζει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Δεν διαφέρει αρκετά από τον Λουίς Ενρίκε, όμως προπονεί με μεγαλύτερη ποικιλία και βλέπει αλλιώς τα ματς. Κι εμείς όμως από την πλευρά μας, προσπαθούσε για το καλύτερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK