Η Χετάφε απέκτησε τον πλουσιότερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο

Κι όμως, ο Ματιέ Φλαμινί δεν είχε ανάγκη να υπογράψει συμβόλαιο με την Χετάφε για να κερδίσει χρήματα, αφού είναι ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη με διαφορά... δισεκατομμυρίων από τον δεύτερο!

Η Χετάφε απέκτησε τον πλουσιότερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο
flamini

Το απόγευμα της Παρασκευής η Χετάφε ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματιέ Φλαμινί για έξι μήνες, με υποσχετική για έναν ακόμα χρόνο. Ο 33χρονος μέσος ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τραυματισμούς στην καριέρα του, με αποτέλεσμα, αν και πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, να αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι μένοντας χωρίς ομάδα για έξι μήνες!

Ο Φλαμινί δεν είναι ένας τυχαίος αθλητής. Πρόκειται για τον πλουσιότερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, με περιουσία που ξεπερνά τα 5 δισεκατομμύρια Ευρώ ( ίσως και παραπάνω)! Από το 2008 δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κόσμο, ανοίγοντας ένα εργοστάσιο μαζί με συνεργάτη του που ασχολείται με βιοχημικά προϊόντα.

Στόχος είναι μέσω των φυτικών προϊόντων να αντικαταστήσει πλαστικά αντικείμενα, καύσιμα ακόμα και συντηρητικά τροφίμων. Η επιχείρηση του (GFBiochemichals) τα πηγαίνει περίφημα και μάλιστα θεωρείται από τις κορυφαίες στον κόσμο στον συγκεκριμένο τομέα με αποτέλεσμα η αξία της να πλησιάζει τα 10 δισεκατομμύρια Ευρώ.

Το ερώτημα που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του είναι το εξής. Τι ανάγκη έχει ο Φλαμινί στα 33 και όντας ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Η απάντηση θα δοθεί στα γήπεδα της Πριμέρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK