Το εμβόλιο του Γουακάσο που ήταν... μπύρες

Πού εθεάθη ο Μουμπάρακ Γουακάσο προτού ενσωματωθεί στη Γρανάδα και τι ο ίδιος απάντησε όταν ρωτήθηκε για την αργοπορία του. Υπάρχουν... αποδείξεις!

Την Παρασκευή ο Μουμπάρακ Γουακάσο παρουσιάστηκε από τη Γρανάδα (ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό). Και μεταξύ των ερωτήσεων που δέχθηκε ήταν γιατί καθυστέρησε να ταξιδέψει στην Ισπανία, έχοντας από το προηγούμενο Σάββατο ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Ο ίδιος επικαλέστηκε... ιατρικούς λόγους. Αποκρίθηκε επ' ακριβώς πως "όταν τελείωσε το Κύπελλο Εθνών στην Αφρική, έπρεπε να πάω σπίτι και να μαζέψω κάποια πράγματα που είχα στην Γκάνα. Έπρεπε επίσης να επισκεφτώ τον γιατρό και να κάνω εμβόλιο για την ελονοσία ώστε να επιστρέψω χωρίς προβλήματα".

Μόνο που η... κρυφή κάμερα ντόπιου δημοσιογράφου κατάγραψε τον πρώην παίκτη του "τριφυλλιού" να τρώει και να πίνει μπύρες με παμπ πριν από δύο ημέρες. Παρέα με τ' αδέρφια Αγιού.

Στην Γκάνα ήταν όντως. Καλοπερνούσε πάντως, ακόμη κι αν του μπουκάλια μπροστά του δεν ήταν δικά του...

 

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.