Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαγκιά της Σοσιεδάδ με έναν άστεγο οπαδό

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν ανήκει στις ομάδες που διεκδικούν συνήθως τους τίτλους στην Primera Division, όμως εκτός γηπέδων είναι... πρωταθλήτρια! Διαβάστε μία φοβερή ιστορία (video).

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαγκιά της Σοσιεδάδ με έναν άστεγο οπαδό

Έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε τις ποδοσφαιρικές ομάδες ως ανώνυμες εταιρίες όμως κάποιες από αυτές δείχνουν πως παραμένουν οικογένειες με ανθρώπινο πρόσωπο.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία προχώρησε σε μία κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να αποσπάσει το καθολικό χειροκρότημα όλης της ποδοσφαιρικής Ισπανίας: από την Μαδρίτη μέχρι την Βαρκελώνη και από την Γαλικία ως την Ανδαλουσία.

Όπως αποκάλυψαν τα ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της ομάδας από το Σαν Σεμπαστιάν αποφάσει να δώσει δουλειά σε έναν άστεγο που εδώ και οκτώ ολόκληρους μήνες κοιμάται έξω από τη θύρα 20 του σταδίου "Anoeta".

Πρόκειται για τον 35χρονο Ρούμπεν που ζει μαζί με τον πιστό του σκύλο, Μούντο, με τους ανθρώπους της Σοσιεδάδ να τον προσλαμβάνουν στο επιτελείο που είναι υπεύθυνο για συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

"Δεν ήξερα πως υπήρχε ακόμα κόσμος τόσο καλός, μετά από τόσες πολλές απογοητεύσεις χάνεται η ελπίδα", δήλωσε ο Ρούμπεν μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "Los Lunes al Gol", με την Σοσιεδάδ να του κάνει σύμβαση διάρκειας δύο μηνών που ενδέχεται να ανανεωθεί.

Μέχρι πρότινος ο Ρούμπεν δεχόταν βοήθεια από τους κατοίκους της Amara Berri, γειτονιάς που έμενε πριν αναγκαστεί να βγει και να κοιμάται στους δρόμους, ενώ τώρα για τους επόμενους δύο μήνες η Σοσιεδάδ του παρέχει πέρα από δουλειά και μέρος για να μείνει εκείνος και ο σκύλος του: σε ένα δωμάτιο μέσα στο "Anoeta".

News 24/7

24MEDIA NETWORK