"Bόμβα" μεγατόνων με Ντιμπάλα η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Γιουβέντους της πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ρεάλ Μαδρίτης απαντάει με αρπαγή του... Ντιμπάλα έναντι 180.000.000 ευρώ! Διαβάστε τι αποκαλύπτει Αργεντινός δημοσιογράφος για το super deal!

Argentina's Paulo Dybala reacts after missing a chance to score during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Paulo Dybala reacts after missing a chance to score during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Στα μέσα Ιουλίου η Γιουβέντους τάραξε τα ήρεμα λιμνάζοντα μεταγραφικά ύδατα πληρώνοντας 112.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν αποκλείεται η απάντηση των "μερένγκες" να έρθει στο φινάλε του Αυγούστου, στο παρά.. ένα των μεταγραφών!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Αργεντινός δημοσιογράφος Μαουρίσιο Ιντάλγκο, που έκανε την αποκάλυψη πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την άμεση αποχώρηση του Ντιμπάλα από το Τορίνο και τη μετακόμισή του στην Μαδρίτη έναντι του αστρονομικού ποσού των 180.000.000 ευρώ.

Juventus' Paulo Dybala controls the ball during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus' Paulo Dybala controls the ball during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο ίδιος δημοσιογράφος έκανε γνωστό πως πέρα από την "βέκια σινιόρα" που θα δει τα ταμεία της να γεμίζουν, ωφελημένος θα βγει και ο "Joya" από αυτή την αλλαγή φανέλας, με τον Αργεντινό να κερδίζει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο από την Ρεάλ που θα του αποφέρει 16.000.000 ευρώ ετησίως...

Λέτε να έχουμε μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα επιβεβαίωσή του και η Ρεάλ να κάνει το κόλπο γκρόσο στο μεταγραφικό φινάλε;

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος "ξαναχτύπησε" και με δεύτερο τιτίβισμα που αναφέρει λεπτομέρειες για τη μεταγραφή ( "άσχημες οι σχέσεις του με τον Αλέγκρι, τον έπεισε με ένα τηλεφώνημα ο Λοπετέγκι, θα πάρει το Νο 7 ο Ρονάλντο"), με τα ιταλικά ΜΜΕ να αμφισβητούν ωστόσο πως πρόκειται για αληθινό λογαριασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK