Ο Ντάνι Άλβες "κάρφωσε" πρώην συμπαίκτη του

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του ο Ντάνι Άλβες, επιτιθέμενος στον πρώην συμπαίκτη του στη Σεβίλλη, Σέρχιο Ράμος, για τον τον τρόπο που άφησε την ομάδα το 2005.

Ο Ντάνι Άλβες "κάρφωσε" πρώην συμπαίκτη του

Για ένα χρόνο ήταν "φίλοι" ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν. Η σχέση του Σέρχιο Ράμος με τον Ντάνι Άλβες έχει περάσει από χίλια κύματα. Συμπαίκτες στην αρχή για ένα χρόνο στη Σεβίλλη (2004-2005), στη συνέχεια όμως οι συγκυρίες και οι επιλογές τους έφεραν στις δύο μισητές αντιπάλους, τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ.

Ο πολύπειρος βραζιλιάνος μπακ, φαίνεται να μην ξεχνά τον τρόπο που ο Ισπανός άφησε τη Σεβίλλη για την Ρεάλ, το καλοκαίρι του 2005, τονίζοντας σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεόραση, πως ο Ράμος θα δέχεται πάντα την οργισμένη αντίδραση των φίλων της προηγούμενης ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ABC:

"Λίγες μέρες πριν φύγει για τη Ρεάλ, ο Ράμος δήλωνε παντοτινά πιστός στη Σεβίλλη και αυτή είναι η ρίζα του προβλήματος και ο λόγος του μίσους των οπαδών εναντίον του. Είναι ακόμα όμηρος σε αυτά τα λόγια”.

Ο Ντάνι Άλβες "κάρφωσε" πρώην συμπαίκτη του
© AFP/GETTY IMAGES

Μετά τη φυγή του Ισπανού, ο 33χρονος δεξιός μπακ παρέμεινε στη Σεβίλλη για άλλα τρία χρόνια, στα οποία κατέκτησε δύο κύπελλα UEFA, ένα Σούπερ Καπ, ένα Copa del Rey και ένα Ισπανικό Σούπερ Καπ. Αυτό έκανε τον Βραζιλιάνο να προσθέσει στις δηλώσεις του πως ο “ Ράμος δεν πέτυχε όσα εγώ στη Σεβίλλη για να μην πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνει ή να ζητάει συγχώρεση”.

Ο Ντάνι Άλβες "κάρφωσε" πρώην συμπαίκτη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK