Ποια Λας Πάλμας; Τιμωρία ενός χρόνου εκτός γηπέδων για Νασρί!

Ο Σαμίρ Νασρί, που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό στη χειμερινή μεταγραφικη περίοδο, θα μείνει -σύμφωνα με αποκάλυψη της Marca- για έναν χρόνο εκτός γηπέδων, ελέω αναβολικών!

Ποια Λας Πάλμας; Τιμωρία ενός χρόνου εκτός γηπέδων για Νασρί!

Η Λας Πάλμας προόριζε τον Σαμίρ Νασρί για να αντικαταστήσει τον Τζόναθαν Βιέρα στο ρόστερ της όμως τα σχέδια του ισπανικού συλλόγου μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν.

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Marca", η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας συνεδρίασε αναφορικά με το θέμα της επιβολής ή όχι τιμωρίας του Γάλλου άσου "απαγορευμένη θεραπεία με αίμα" και πήρε την απόφαση να τον τιμωρήσει με έναν χρόνο αποκλεισμό από τα γήπεδα, απόφαση που θα κοινοποιηθεί τη Δευτέρα.

Πρόκειται για την κατηγορία περί ντόπινγκ που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό ο παίκτης μετά από την επίσκεψή του και την υποβολή του σε ιατρικές θεραπείες στην κλινική "Drip Doctors" το χειμώνα του 2016, με την αρχική ποινή των 2,5 ετών να πέφτει σε έναν χρόνο μετά την προσφυγή του παίκτη στο CAS.

"Δώσαμε στον Νασρί ένα αλατούχο υγρό για να τον κρατήσει ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της απαιτητικής σεζόν της Σεβίλλης", υποστήριζε η κλινική μετά τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον πρώην άσο των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης, με τον παίκτη να μην καταφέρνει πάντως να αποφεύγει την "καμπάνα".

Παρότι πάλεψε για την αθωότητά του και έφτασε να προσφύγει στο CAS, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ποινή και όπως υποστηρίζει το ισπανικό μέσο, η UEFA θα ανακοινώσει επίσημα την Δευτέρα την μονοετή τιμωρία του...

ΔΕΙΤΕ TRAILER ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ "DRIP DOCTORS":

News 24/7

24MEDIA NETWORK