Ξύλο πριν από το Αλαβές-Μπάρτσα, ένας σοβαρά τραυματίας!

Το ματς Αλαβές-Μπαρτσελόνα στιγματίστηκε από τρομερά επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, με έναν εξ'αυτών να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι (VIDEO).

Ξύλο πριν από το Αλαβές-Μπάρτσα, ένας σοβαρά τραυματίας!

Τρεις μήνες πριν από το ραντεβού τους στον τελικό του Copa del Rey, Ντεπορτίβο Αλαβές και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται για το πρωτάθλημα ( 6-0 η ομάδα του Λουίς Ενρίκε σε ματς που βρίσκεται σε εξέλιξη), ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα κάποιοι οπαδοί των δύο ομάδων θέλησαν να γίνουν εκείνοι "πρωταγωνιστές". Και το πέτυχαν με τον πλέον άσχημο τρόπο.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, περίπου 50 οπαδοί της Αλαβές που κουβαλούσαν μαζί τους σιδηρολοστούς και μεταλλικές μπάρες μπήκαν σε μπαρ της πόλης της Χώρας των Βάσκων (περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο της Αλαβές, το "Mendizorroza") και επιτέθηκαν σε 20 οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα όπου μεταξύ άλλων εκτοξεύτηκαν επίσης καρέκλες και τραπέζια και σύμφωνα με την "Correo Vasco" ένας οπαδός των "μπλαουγκράνα" χτύπησε στο κεφάλι και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο "Santiago" της Βιτόρια όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK