Μπάχαλο η προπόνηση της Λα Κορούνια, έπαιξαν ξύλο οι παίκτες

Ο προπονητής της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Κριστόμπαλ Παράλο Αγκιλέρα, αναγκάστηκε να διακόψει την προπόνηση της Δευτέρας (27/11), καθώς οι Αντόνε και Αρίμπας ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια του "διπλού".

Συμβαίνει και στις καλύτερες... οικογένειες. Η προπόνηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια της Δευτέρας (27/11) διεκόπη αναγκαστικά αφού οι παίκτες άφησαν το ποδόσφαιρο και έπιασαν το... μποξ.

Στο τελευταίο σκέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε δίτερμα, στη διάρκεια του οποίου οι Αντόνε και Αρίμπας είχαν λογομαχία που κορυφώθηκε όταν οι δύο παίκτες ήρθαν, στα χέρια μέχρι να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν και ο προπονητής των Γαλιθιάνων, Κριστόμπαλ Παράλο Αγκιλέρα, να δώσει τέλος στο πρόγραμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

"Άκουσα ότι δημιουργήθηκε μια μικρής έκτασης ένταση, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αφού ήμουν στον φυσιοθεραπευτή. Τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Τώρα όλα είναι ήρεμα, ήταν ένα ασήμαντο επεισόδιο. Προπονούμαστε καλά, απλά χρειαζόμαστε τα αποτελέσματα.

Δεν χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη έκταση, υπάρχει μια στιγμή που ανεβαίνουν οι τόνοι, αλλά υπάρχει λόγος να στεκόμαστε εκεί", ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Αντριάν, επιθετικός της Λα Κορούνια, για το συμβάν.

Photo credits: Marca

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.