Αντί για Γλυφάδα και ΠΑΟ στην... αγκαλιά του Μανόλο

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε να "επαναπατρίσει" τον πρώην φορ της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ και η Λας Πάλμας ξεπέρασαν τους "πράσινους" -οικονομικά- και ανακοίνωσαν τον έμπειρο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Αντί για Γλυφάδα και ΠΑΟ στην... αγκαλιά του Μανόλο

Τα έφεραν από εδώ, τα έφεραν από εκεί αλλά με τον Τόμας Πέκχαρτ δεν τα βρήκαν στον Παναθηναϊκό.

Ο ύψους 1,95 σέντερ φορ "ψηνόταν" να επιστρέψει στην πατρίδα μας, έχοντας πρώτα αυτοπροταθεί στον ΠΑΟΚ (ο οποίος δεν συγκινήθηκε απ' αυτή την προοπτική), αλλά δεν κατάφερε...

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο πρώην επιθετικός της πρωταθλήτριας ΑΕΚ διαθέτει σπίτι στη Γλυφάδα, ενώ και η σύντροφός του είναι μεγάλη φαν της Ελλάδας. Ο παράγοντας γυναίκα, λοιπόν και η μόνιμη κατοικία ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού που γλυκοκοίταζε τον ποδοσφαιριστή. Το οικονομικό, όμως, όχι (ο ΠΑΟ παρουσιαζόταν πως δίνει ταβάνι 220.000 ευρώ το χρόνο για τριετές).

Η διαφορά που διαπιστώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών -παρότι φέρεται να έκανε σκόντο ο Πέκχαρτ στις απαιτήσεις του- δεν καλύφθηκε γεγονός που ανάγκασε τον "τίμιο" με τα 15 γκολ στην ΑΕΚ να κοιτάξει αλλού για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αντί Νοτίων Προαστίων, ο 29χρονος, ελεύθερος από την Μπερ Σεβά επιθετικός, επέλεξε τα εξωτικά Κανάρια εκεί όπου θα παίξει ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του στην Ένωση, Μανόλο Χιμένεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK