Δίλημμα... 36.000.000 ευρώ της Λας Πάλμας για Αραούχο!

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η Λας Πάλμας, σύμφωνα με την "La Provincia" βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα όσον αφορά το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Μοιρασμένες οι απόψεις των αξιωματούχων του κλαμπ, διότι οι προσφορές για τον πρώην της ΑΕΚ παρουσιάζονται... γιγάντιες.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για... αναταραχές στις τάξεις της Λας Πάλμας όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο και το μέλλον του στο κλαμπ των Καναρίων Νήσων.

Οι απόψεις των αξιωματούχων είναι μοιρασμένες. Οι μισοί θέλουν ο επιθετικός από την Αργεντινή ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του, βοηθώντας τον Μανόλο Χιμένεθ στην προσπάθεια για άνοδο, ενώ οι υπόλοιποι είναι θετικοί στην πώλησή του.

Και πώς να μην το σκέφτονται αυτοί που είναι υπέρ της παραχώρησης...

Σύμφωνα με την "La Provincia", στα γραφεία της Λας Πάλμας έχουν φτάσει δύο προτάσεις για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Μία αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ και η άλλη που φέρεται να είναι από ευρωπαϊκή ομάδα αγγίζει τα 16.000.000 ευρώ!

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πάντως, δεν γίνεται γνωστό τ' όνομα των ομάδων που παρουσιάζονται να πληρώνουν αυτά τα ποσά για τον "Κινέζο".

Παλαιότερα, βέβαια, παρόμοια άρθρα από τα Κανάρια ήθελαν κινεζικές και αραβικές ομάδες να δίνουν τέτοια χρήματα για τον Αραούχο. Το ενδιαφέρον στο δημοσίευμα της "La Provincia" είναι το... 16αρι από Ευρώπη μεριά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK