Εσπασε τη ζυγαριά στη Λας Πάλμας ο Εμενίκε!

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 20 κιλά πάνω από τα κανονικά του (75 είναι δηλωμένος) ζυγίστηκε ο Εμάνουελ Εμενίκε στην Λας Πάλμας. Μπαίνει σε πρόγραμμα ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού για να καταφέρει να αγωνιστεί.

Εσπασε τη ζυγαριά στη Λας Πάλμας ο Εμενίκε!

Το πολύ... αναρρωτήριο έκανε κακό στον Εμάνουελ Εμενίκε επί των ημερών του στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Νιγηριανός που πήγε δανεικός στην Λας Πάλμας... έσπασε τη ζυγαριά στη νέα του ομάδα, καθώς ο δείκτης έδειξε 95 κιλά!

Σε νορμάλ κατάσταση, ο Εμενίκε είναι δηλωμένος με ύψος 1,82 μέτρα, 75 κιλά δηλαδή στην Ισπανία έφτασε 20 κιλά βαρύτερος.

Εσπασε τη ζυγαριά στη Λας Πάλμας ο Εμενίκε!

Στα Κανάρια Νησιά έχουν πάθει πλάκα με τον Νιγηριανό φορ, ο οποίος δήλωνε πανέτοιμος να αγωνιστεί από την επομένη κιόλας που επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και ο λόγος που συνέβη αυτό είδε τελικά το φως της δημοσιότητας.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο πρώην επιθετικός των πρωταθλητών θα μπει σε πρόγραμμα για να χάσει άμεσα 4-5 κιλά, κι όταν το καταφέρει τότε θα είναι στη διάθεση του Πάκο Χέμεθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λας Πάλμας είναι προτελευταία στο ισπανικό πρωτάθλημα ( 17 βαθμούς) και θα παλέψει για τη σωτηρία της τους επόμενους μήνες μέχρι το τέλος της σεζόν!

Στο γκρουπ των επιθετικών της "Ουνιόν" βρίσκονται τέσσερις παίκτες, ενώ δανεικοί στην ΑΕΚ έχουν δοθεί οι Λιβάγια και Αραούχο.

Από τους εναπομείναντες φορ ο Καλέρι σε 22 συμμετοχές έχει 5 γκολ και ο Τάνα μόλις ένα (οι άλλοι δύο δεν έχουν σκοράρει), οπότε ο Εμενίκε που ήρθε για να καλύψει το κενό του Ρεμί, αν τα καταφέρει και φτιάξει φυσική κατάσταση, τότε σίγουρα θα πάρει τις ευκαιρίες του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK