Καταζητείται ο πρόεδρος της Λας Πάλμας

Δεν είναι η χρονιά της Λας Πάλμας φέτος και του προέδρου της Μιγκέλ Ραμίρες. Εκτός του ότι η ομάδα των Αραούχο - Λιβάγια υποβιβάζεται, προέκυψε και ζήτημα με τις Αρχές του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου. Ποια κατηγορία τον βαραίνει και πού λέει ότι βρίσκεται.

Καταζητείται ο πρόεδρος της Λας Πάλμας

Άφαντος παραμένει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ραμίρες τις τελευταίες ημέρες από τα γραφεία της ομάδας, την ίδια στιγμή που οι οπαδοί απαιτούν την άμεση παραίτησή του λόγω του υποβιβασμού στην Σεγκούντα.

Όπως μετέδωσε η "AS", πάντως, οι λόγοι που ο Ραμίρες δεν εμφανίζεται τελευταία πιστός στα καθήκοντά του απέναντι στην "Ουνιόν" είναι γιατί έχει μπλεξίματα με το νόμο!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Ισπανό παράγοντα ο οποίος καταζητείται αυτή τη στιγμή για απάτη στο αντίστοιχο ΙΚΑ της χώρας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ραμίρες δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την αιτιολογία ότι βρίσκεται στο Μαΐάμι για δουλειές κι αναμένεται την Τρίτη στα Κανάρια για να λογοδοτήσει στις Αρχές.

Όσον αφορά την ομάδα, προ ημερών είχε στείλει μήνυμα στους οπαδούς χαρακτηρίζοντας "προδότες" όσους είναι εναντίον του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK